972 89 20 31
Informació: 972 89 20 31
Emergències: 972 145 087
Reserves: 932 041 041

ca

Els millors serveis 

Lloguer estadis de competició

 • La Molina es tracta d'una estació on l'aposta per la competició queda patent en les seves instal·lacions i en el fet de que molts clubs tenen a l'estació cerdana la seva base. 

  L'estació compta amb quatre estadis de competició homologats per la FIS (Federació Internacional d'Esquí) on s'han realitzat comepticions catalanes, espanyoles, europees i fins i tot de la Copa del Món , sent els següents: 

  •  Estadi Catalunya-Cerdanya: És l'estadi més mediàtic de La Molina. Destaca per la seva amplada i està molt ben valorat per corredors i tècnics de la FIS. Es destaca el seu traçat i longitud, de 12.50 m i 300 m de desnivell.

   

  •  Estadi Roc Blanc: És el més còmode per accés, per serveis i per a la visualització de la competició. Queda a peu de carretera i s'ubica en vessant nord. fet que garanteix una excel·lent qualitat de la neu. Té una longitud de 905 m i 306 m de desnivell. Molt ben valorat per eslàloms i eslàloms gegants, a més d'estar homologat per proves de súper gegant.

   

  • Estadi Solell-Torrent negre: És l'estadi més alt de La Molina i el de pendent menys pronunciat.  Té una longitud de 1.350 m i un desnivell de 300 m. Homologat per a eslàloms, eslàloms gegants i especialment valorat per a proves de súper gegant. 

   

  • Estadi Pedró:  És còmode per accés, per serveis a peu de pistes i per a visualització de la competició. Se¡l cpnsidera ideal per entrar a la competiicó, ja que és el menys tècnic. Es tracta d'un estadi no permanent, homologat per eslàloms. 

   

  En funció de les necessitst d'entrenament o proves, els clubs i organitzacions podran escollir un o altre.

  Així mateix, el seu ús no altera el normal funcionament dels sectors on es troben ubicats, garantint tant lús comercial com el competitiu sense interferències. 

   

   

  Per a més informació o per reservar plaça dels espais
  truca al telèfon
  972 892 031
  o envia un correu electrònic a
 • Horaris

  Els horaris de l’estadi de competició són l’obertura de pistes.

  Els clubs poden demanar entrenar a Roc Blanc més d’hora en cas de situacions o condicions meteorològiques adverses.

  De dilluns a diumenge
  De 09.00 a 17.00h
  A convenir amb els clubs
  De 07.00 a 09.00h
 • Galeria d’imatges

  Aquests és un recull d’imatges dels estadis de competició.

Altres webs de FGC
Reservar a La Molina
Compra / recàrrega forfet
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.