972 89 20 31
Informació: 972 89 20 31
Emergències: 972 145 087
Reserves: 932 041 041

ca

Els millors serveis 

Centre d'esport adaptat

 • L’estació d’esquí de La Molina destaca per ser un dels centres hivernals més avançats en recursos per a turistes i esportistes amb mobilitat reduïda.

  És una de les tres estacions d’esquí de Catalunya reconeguda per l’Agència Catalana de Turisme com a impulsora de l’esport i el turisme adaptat. Ha guanyat un premi de Model d’accessibilitat, va obtenir l’IAKS l’any 2009, i es van convertir en la segona estació del món a aconseguir el premi especial IAKS d’arquitectura per a instal•lacions esportives avançades. IAKS és l’Associació Internacional per a Instal•lacions Esportives i Recreatives, que juntament amb International Paralympic Committe (IPC) distingeixen cada dos anys les instal•lacions esportives pel seu disseny i funcionalitat.


  Mitjançant la col•laboració de la Fundació Johan Cruyff i l’associació Play and Train, La Molina ha adequat les infraestructures de l’estació, com per exemple, les entrades als telecadires o la pista de debutants El Bosquet, que es caracteritza per tenir un remuntador adaptat amb l’amplada suficient de la cinta i la barana per facilitar als esquiadors un millor equilibri i seguretat. A més, ofereix classes d’esquí, snowboard i classes guiades amb professor experimentat.

   

  Las places d’aparcament adaptades, lloguer de material específic per a diferents tipus de discapacitat, accés a diferents llocs de restauració, així com serveis wc adaptats per entrar amb cadira de rodes, fan que l’estació d’esquí de La Molina sigui un referent.

  Per a més informació
  truca al
  972 892 201
  o envia un correu a
Altres webs de FGC
Reservar a La Molina
Compra / recàrrega forfet
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.