972 89 20 31
Informació: 972 89 20 31
Emergències: 972 145 087
Reserves: 932 041 041

ca

Els millors serveis 

Centre d'esport adaptat

 • L’estació d’esquí de La Molina destaca per ser un dels centres hivernals més avançats en recursos per a turistes i esportistes amb mobilitat reduïda.

  És una de les tres estacions d’esquí de Catalunya reconeguda per l’Agència Catalana de Turisme com a impulsora de l’esport i el turisme adaptat. Ha guanyat un premi de Model d’accessibilitat, va obtenir l’IAKS l’any 2009, i es van convertir en la segona estació del món a aconseguir el premi especial IAKS d’arquitectura per a instal•lacions esportives avançades. IAKS és l’Associació Internacional per a Instal•lacions Esportives i Recreatives, que juntament amb International Paralympic Committe (IPC) distingeixen cada dos anys les instal•lacions esportives pel seu disseny i funcionalitat.


  Mitjançant la col•laboració de la Fundació Johan Cruyff i l’associació Play and Train, La Molina ha adequat les infraestructures de l’estació, com per exemple, les entrades als telecadires o la pista de debutants El Bosquet, que es caracteritza per tenir un remuntador adaptat amb l’amplada suficient de la cinta i la barana per facilitar als esquiadors un millor equilibri i seguretat. A més, ofereix classes d’esquí, snowboard i classes guiades amb professor experimentat.

   

  Las places d’aparcament adaptades, lloguer de material específic per a diferents tipus de discapacitat, accés a diferents llocs de restauració, així com serveis wc adaptats per entrar amb cadira de rodes, fan que l’estació d’esquí de La Molina sigui un referent en esport adaptat.

   

  El preu especial del forfet d'esquí per a persones amb discapacitat és de 19,50€ (preu adult, temporada 2018-19)  que acreditin una discapacitat reconeguda del 33% o major. Caldrà dirigir-se a les oficines centrals ubicades a l'edifici del telecabina (a 50m del CEA) per a tramitar la compra del mateix.

  Per a més informació
  truca al
  972 892 201
  o envia un correu a
Altres webs de FGC
Reservar a La Molina
Compra / recàrrega forfet
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.