972 89 20 31
Informació: 972 892 031
Emergències: 972 145 087
Atenció Comercial: 932 041 041

Descarrega les teves fotos de record 

Photopoint

 • Emporta't el teu record del Photopoint de La Molina!

  Photopoint Tosa d'Alp 2.537m

   

  El Photopoint és una càmera de fotografies que equipa un disparador amb temporitzador. El temporitzador inicia el compte enrere de forma automàtica (emet un so que adverteix de la posada en marxa) a partir que l'usuari/a hi acosta la seva targeta Pirineu365 o el codi que apareix al seu bitllet del telecadira o telecabina a l'espai on s'indica. D'aquesta manera, totes les persones usuàries es poden endur un record gratuït digital del seu dia amb una fotografia que quedarà emmagatzemada i accessible des de la plataforma skiline.cc, a la qual hi podran accedir mitjançant la creació d'un registre d'usuari i la cerca de les fotografies corresponents al número de la seva targeta Pirineu365 o el codi que apareix al seu bitllet del telecadira o telecabina amb el qual es va realitzar la fotografia. Un cop localitzada, els usuaris podran descarregar i/o compartir la seva fotografia.

   

  El nou Photopoint de La Molina està ubicat en un indret paisatgísticament únic, punt d'accés al Parc Natural Cadí-Moixeró, estació d'arribada del Telecabina, cim de la Tosa i amb vistes panoràmiques a tot Catalunya!

   

   

  Quan facis la teva visita a l'estació, emporta't un record!

 • Darreres Fotografies al Photopoint de La Molina

 • Entra el número de la teva targeta Pirineu365 o el codi del teu bitllet del telecadira o telecabina
  ACONSEGUEIX LA TEVA FOTOGRAFIA
  Aquí
 • Galeria d'Imatges

  Aquestes són algunes imatges del Photopoint de La Molina.

 • Descobreix el Photopoint de La Molina

 • Condicions d'ús

  L'informem que en fer ús d'aquest equip de Photopoint, vostè consent que la seva imatge sigui captada i emmagatzemada en format digital per part de Alturos Destinations GmbH (el responsable del tractament) amb domicili a Klagenfurt (Àustria), A-9020, Lakeside B03 i correu electrònic: [email protected] La finalitat del tractament és perquè vostè pugui tenir accés als serveis que s'ofereixen al portal Skiline.

  L'informem que les seves dades podran ser cedides a Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya amb domicili a Barcelona, ​​08017, C. dels Vergós i correu electrònic [email protected] amb la finalitat de promocionar les activitats d'aquesta empresa. Vostè podrà trobar tota la informació relativa a la protecció de dades, a l'exercici dels seus drets i a les condicions d'ús del present servei, consultant la Política de Privacitat completa, la Declaració de consentiment i els Termes i condicions d'aquest servei a la pàgina web www.skiline.cc

FGCAltres webs d'FGC Turisme
Reservar a La Molina
Top
x
CLUB PIRINEU 365
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.