972 89 20 31
Informació: 972 892 031
Emergències: 972 145 087
Atenció Comercial: 932 041 041

Descobreix La Molina 

App de La Molina

 • L’App de La Molina ofereix un conjunt de funcionalitats pensades per donar informació al client en temps real i per compartir i millorar la seva experiència a la estació.

  Les apps de les estacions d’esquí i muntanya d'FGC posen a disposició de l'usuari un munt de funcionalitats i avantatges.

   

  Aquestes aplicacions permeten saber, en el mateix moment, la meteo, veure en quin estat es troben les pistes a través de les webcams, consultar el plànol de l'estació, veure quines instal·lacions estan obertes, fer la recàrrega dels forfets i gestionar altres reserves. A més, compta amb un geolocalitzador i proposa concursos per fer a La Molina, etc.

   

  • INFORMACIÓ EN TEMPS REAL

   Consulta informació en temps real sobre l’estat de La Molina (previsió del temps, estat de la neu, pistes i remuntadors oberts) així com les rutes i activitats que ofereix la estació durant l’estiu.

  • NO ET PERDIS CAP DETALL

   Disposa al palmell de la teva mà d’un resum de les actualitzacions de les xarxes socials oficials a La Molina per estar al dia de les últimes notícies, promocions i esdeveniments.

  • GUANYA PREMIS AMB ELS NOSTRES CONCURSOS

   Enregistra i comparteix la teva  experiència a La Molina: tracker gps, registre d’estadístiques i geofotos i participa en els diferents reptes i concursos organitzats proposats durant la temporada amb la possibilitat d’obtenir numerosos premis!

  • TROBA TOTS ELS PUNTS D'INTERÈS

   Accedeix a una completa base de dades de punts d’interès de La Molina ( serveis, establiments i infraestructures visibles en format llistat o mapa interactiu) amb informació actualitzada de promocions , ofertes actives i dades de contacte.

  • COMPARTEIX LA TEVA EXPERIÈNCIA

   Enregistra i comparteix la teva  experiència a La Molina: Tracker gps, registre d’estadístiques i geofotos.

  • Ofertes exclusives

   Compra i reserva directament forfets, paquets turístics i estades.

  • DISSENY VISUAL - MAPA DE PISTES INTERACTIU

   Evolució dels mapes de pistes tradicionals a una imatge més interactiva i atractiva. Ara pots cercar i filtrar els punts d'interès, rutes i instal·lacions. Tot amb una càrrega ràpida en dispositius mòbils

  • ESTAT DE PISTES ACTUALITZAT AL MOMENT

   Informació de l'estat d'obertura de les pistes d'esquí i dels remuntadors representats en 3D i que estan sincronitzats en temps real amb el comunicat de neu de l'estació.

  • RUTES D'ESTIU

   Les rutes d'estiu de les estacions d'esquí ara disposen de descripció i detalls del perfil de desnivell. Aquest nou sistema està integrat al web de cada estació.

 • Galeria d’imatges

 • Endinsa't en el mapa interactiu de la Molina!

  Amb els mapes en 3D pots trobar de la manera més interactiva tot el que necessites de cada estació. Descarrega't l'app de La Molina!

FGCAltres webs d'FGC Turisme
Reservar a La Molina
Compra / recàrrega forfet
Top
x
CLUB PIRINEU 365
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.