972 89 20 31
Informació: 972 89 20 31
Emergències: 972 145 087
Reserves: 932 041 041

ca

Actualitat 

Notícies

La Molina inicia la temporada el dia 30 de novembre

Actualització a dia 1 de desembre
Data de la noticia: 23-11-2017
Compartir aquest esdeveniments
Tags: La Molina, obertura La Molina, estat de les pistes La Molina

La Molina ha donat finalment el tret de sortida a la nova temporada d'esquí aquest dijous 30 de novembre, tot aprofitant les previsions favorables en quant a temperatura i precipitacions per a la innivació del domini esquiable.

La predicció a La Molina per a l'última setmana de novembre, indica que dissabte s'intensifica el fred, amb nevades a inicis de la setmana entrant. Si es compleixen aquestes previsions, es podrà innivar les pistes les 24h del dia per garantir l'obertura.

 

Amb el sistema de producció actual, millorat aquest passat mes d'octubre i novembre, La Molina compta amb 17 nous canons de producció de neu de cultiu. També s'ha millorat la innivació de les pistes de Moixeres i Quatre Camins, i s'ha instal·lat un nou edifici de producció de neu a la zona de Torrent Negre. Amb aquestes condicions, es treballa per a l'obertura progressiva de pistes i instal·lacions de cara al primer cap de setmana de desembre i amb la vista posada al pont de la Puríssima.

 

La Molina va obrir les portes al públic dijous 30 de novembre amb una tarifa reduïda de 15€ i el seus horaris de temporada seran de 9:00 a 17:00 h cada dia.

Durant el cap de setmana del 2 i 3 de desembre del 2017, hi haurà una previsió d'obertura de 21 pistes i 8 remuntadors i una tarifa única: 

 

  • Adult  33€
  • Junior 32€
  • Infant 23€

Si voleu rebre informació més detallada sobre l’obertura, i estar alerta a les últimes novetats, seguiu l' #INFONEU de Twitter @SnowLaMolina o consulteu el comunicat de neu a www.lamolina.cat.

 

 

 

La Molina inicia la temporada el dia 30 de novembre
Altres webs de FGC
Reservar a La Molina
Compra / recàrrega forfet
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.