972 89 20 31
Informació: 972 892 031
Emergències: 972 145 087
Atenció Comercial: 932 041 041

Activitats 

Circuit d'interpretació de la fauna

 • La ruta d'Interpretació és un circuit circular que s'ha de fer a peu, pensat per a famílies i totes les persones interessades en la natura de La Molina.

   

  Sortint del pàrquing del telecabina, hi haurà diverses parades al llarg del circuit (18), on els participants trobaran un animal representatiu pertanyent a la fauna de La Molina.

   

  A cada parada hi haurà una figura animal il·lustrada, un panell descriptiu amb la seva biologia, el seu dibuix de petjada i una secció anomenada "Sabíeu ...?" referint-se a una curiositat sobre la seva biologia, hàbits, mites o llegendes.

   

  A les oficines centrals de La Molina, els participants adquireixen un mapa amb algunes explicacions, l'itinerari, una fitxa on estampar cada parada (els participants hauran d'estampar cada animal per demostrar que han finalitzat la ruta) i un breu qüestionari. Un cop acabada la ruta, rebran un diploma.

 • Horaris

  A excepció de quan s’indiqui de forma expressa, el calendari i horaris d’aquesta activitat estan supeditats als horaris d'explotació de l'estació de muntanya, que podeu consultar a Horaris i Preus i/o a Infoestiu

  Tots els dies
  10.00 - 18.00 h
 • Tarifes

  Temporada d'estiu 2024

  Ruta d’interpretació de fauna
  Preu
  Guia de l'Explorador (inclou plànol i diploma)
  2,00 €
 • Galeria d'imatges

FGCAltres webs d'FGC Turisme
Reservar a La Molina
Top
x
CLUB PIRINEU 365
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.