972 89 20 31
Informació: 972 892 031
Emergències: 972 145 087
Atenció Comercial: 932 041 041

El teu Bike Park a Catalunya 

La Molina Bike Park

 • 12 circuits de descens per a riders de tots els nivells, un circuit de Cross Country i Wood Park

   

  La Molina Bikepark es converteix un any més com una referència del descens, enduro, BTT i MTB.

   

  Els 12 circuits de descens tenen com a punt d’inici la cota 2400 m a la sortida del Telecabina Cadí-Moixeró o bé la cota superior del Telecadira de Cap de Comella, i són especialment indicats per a bikers amb bicicletes de doble suspensió, sense que sigui imprescindible un gran nivell de pilotatge per poder-ne gaudir (hi ha circuits aptes per a bikers de nivell mig) amb 25 km de recorreguts que uneixen la zona de la Tosa amb l'aparcament del Telecabina i que passen per paratges de gran bellesa com el Coll de Pal, el Llac de La Molina o els boscos de pi negre característics de la zona.

   

  La zona freestyle i woodpark, situada a la part baixa del Bikepark prop de la zona d’aparcament, compta amb mòduls de diversa dificultat i s’estén en una àrea d'uns 300 m de longitud. S’hi trobaran mòduls artificials construïts amb fusta com peralts, passarel·les i salts a diferents altures, wallrides i una destacable àrea de dirt jump amb diferents línies de salt progressives segons el nivell.

   

  Per als amants del pedal també s'ofereix el Circuit Cross Country i eBikes amb 11 km de recorregut que s'inicia a la zona del Telecabina.

   

  Informa't de tot el que et pots trobar a La Molina Bikepark!

FGCAltres webs d'FGC Turisme
Reservar a La Molina
Top
x
CLUB PIRINEU 365
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.