972 89 20 31
Informació: 972 89 20 31
Emergències: 972 145 087
Reserves: 932 041 041

ca

El teu Bike Park a Catalunya 

La Molina Bike Park

 • 15 pistes de descens per a riders de tots els nivells, un circuit de Cross Country i Wood Park.

   

  La Molina Bike Park es converteix un any més com una referència del descens, enduro, BTT i MTB.

  Els 15 circuits de descens tenen com a punt d’inici la cota 2400 m a la sortida del Telecabina Alp 2500 o bé la cota superior del Telecadira de Cap de Comella, i són especialment indicats per a bikers amb bicicletes de doble suspensió, sense que sigui imprescindible un gran nivell de pilotatge per poder-ne gaudir (hi ha circuits aptes per a bikers de nivell mig) amb 27 km de recorreguts que uneixen la zona de la Tosa amb l'aparcament del Telecabina i que passen per paratges de gran bellesa com el Coll de Pal, el Llac de La Molina o els boscos de pi negre característics de la zona.

  La zona freestyle i woodpark, situada a la part baixa del Bike Park prop de la zona d’aparcament, compta amb mòduls de diversa dificultat i s’estén en una àrea d'uns 300 m de longitud. S’hi trobaran mòduls artificials construïts amb fusta com peralts, passarel•les i salts a diferents altures, wallrides i una destacable àrea de dirt jump amb diferents línies de salt progressives segons el nivell.

  Per als amants del pedal també s'ofereix el circuit de cross-country amb 11 km de recorregut que s'inicia a la zona del Telecabina.

   

  Informa't de tot el què et pots trobar a La Molina Bike Park!

Altres webs de FGC
Reservar a La Molina
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.