972 89 20 31
Informació: 972 892 031
Emergències: 972 145 087
Atenció Comercial: 932 041 041

Descobreix La Molina 

App La Molina

 • L'App de La Molina ofereix un conjunt de funcionalitats pensades per donar informació al client en temps real i per compartir i millorar la seva experiència a la estació, tant a l'hivern com a l'estiu.

  Les apps de les estacions d'esquí i muntanya d'FGC posen a disposició de l'usuari un munt de funcionalitats i avantatges.

   

  Aquestes aplicacions permeten saber, en el mateix moment, la meteo, observar l'estació a través de les webcams, consultar el plànol de l'estació i veure quines instal·lacions estan obertes, entre d'altres.

   

  A més de tenir un geolocalitzador, també permet rebre al moment notificacions sobre esdeveniments i promocions exclusives. 

  QR App La Molina
  • INFORMACIÓ

   Consulta informació en temps real sobre l'estat de La Molina (previsió del temps) així com les rutes i activitats que ofereix l'estació durant l'estiu.

  • XARXES I 2.0

   Disposa al palmell de la teva mà d'un resum de les actualitzacions de les xarxes socials de La Molina per estar al dia de les últimes notícies, promocions i esdeveniments.

  • CONCURSOS

   Enregistra i comparteix la teva experiència a La Molina: tracker gps, registre d'estadístiques, geofotos... i participa en els diferents reptes i concursos organitzats proposats durant la temporada amb la possibilitat d'obtenir nombrosos premis!

  • GEOLOCALITZACIÓ

   Descobreix els diferents punts d'interès de La Molina (serveis, establiments i infraestructures visibles en format llistat o mapa interactiu) amb informació actualitzada de promocions, ofertes actives i dades de contacte. 

  • OFERTES EXCLUSIVES

   Compra i reserva directament els forfets i combinats de Bike Park, paquets d'aventura,... 

FGCAltres webs d'FGC Turisme
Reservar a La Molina
Top
x
CLUB PIRINEU 365
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.