972 89 20 31
Informació: 972 89 20 31
Emergències: 972 145 087
Reserves: 932 041 041

ca

Els millors serveis 

Centre d'esports adaptats (CEA)

 • La Molina destaca per ser un dels centres més avançats en recursos per a turistes i esportistes amb mobilitat reduïda.

  És una de les tres estacions d'esquí de Catalunya reconeguda per l'Agència Catalana de Turisme com a impulsora de l'esport i el turisme adaptat. Ha guanyat un premi de Model d'accessibilitat, va obtenir l'IAKS l'any 2009 i es va convertir en la segona estació del món a aconseguir el premi especial IAKS d'arquitectura per a instal·lacions esportives avançades. IAKS és l'Associació Internacional per a Instal·lacions Esportives i Recreatives, que juntament amb International Paralympic Committe (IPC) distingeixen cada dos anys les instal·lacions esportives pel seu disseny i funcionalitat.


  Així, a l'estiu, La Molina ofereix a les persones amb diferents discapacitats, la possibilitat de gaudir de l'entorn i la muntanya, amb un ampli ventall de bicicletes per les diferents discapacitats i fent possible la pràctica del descens en bicicleta.

  A més, el Centre d'Esports Adaptat (CEA) de La Molina disposa de moltes activitats plenament adaptades i accessibles a les persones amb discapacitats:

  • Handbikes amb circuit adaptat.
  • Rutes amb handbikes
  • Piscina amb una cadira fixa a les dutxes.
  • Sortides amb quads.
  • Passejades amb ponis al costat del llac.
  • Gaudir de l’entorn i les vistes utilitzant el Telecabina que té una rampa d’accés per a persones amb mobilitat reduïda.


  Las places d'aparcament adaptades, lloguer de material específic per a diferents tipus de discapacitat, accés a diferents llocs de restauració, així com serveis wc adaptats per entrar amb cadira de rodes, fan que l'estació d'esquí de La Molina sigui un referent.

  Per a més informació, truca al
  972 892 201
  o envia un correu electrònic a
Altres webs de FGC
Reservar a La Molina
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.