972 89 20 31
Informació: 972 892 031
Emergències: 972 145 087
Atenció Comercial: 932 041 041

Els millors serveis 

Centre d'esports adaptats (CEA)

 • La Molina destaca per ser un dels centres més avançats en recursos per a turistes i esportistes amb mobilitat reduïda.

  És una de les tres estacions d'esquí de Catalunya reconeguda per l'Agència Catalana de Turisme com a impulsora de l'esport i el turisme adaptat. Ha guanyat un premi de Model d'accessibilitat, va obtenir l'IAKS l'any 2009 i es va convertir en la segona estació del món a aconseguir el premi especial IAKS d'arquitectura per a instal·lacions esportives avançades. IAKS és l'Associació Internacional per a Instal·lacions Esportives i Recreatives, que juntament amb International Paralympic Committe (IPC) distingeixen cada dos anys les instal·lacions esportives pel seu disseny i funcionalitat.


  Així, a l'estiu, La Molina ofereix a les persones amb diferents discapacitats, la possibilitat de gaudir de l'entorn i la muntanya, amb un ampli ventall de bicicletes per les diferents discapacitats i fent possible la pràctica del descens en bicicleta.

   

  A més, el Centre d'Esports Adaptat (CEA) de La Molina disposa de moltes activitats plenament adaptades i accessibles a les persones amb discapacitats:

   

  • Handbikes amb circuit adaptat
  • Rutes amb handbikes
  • Piscina amb una cadira fixa a les dutxes
  • Sortides amb quads
  • Tubbing
  • Tirolina adaptada al Parc d'Aventura als Arbres
  • Gaudir de l’entorn i les vistes utilitzant el Telecabina Cadí-Moixeró que té una rampa d’accés per a persones amb mobilitat reduïda.


  Las places d'aparcament adaptades, lloguer de material específic per a diferents tipus de discapacitat, accés a diferents llocs de restauració, així com serveis wc adaptats per entrar amb cadira de rodes, fan que l'estació de La Molina sigui un referent.

   

  * Per motius de seguretat totes les actvitats del Centre d'Esports Adaptats (CAE) s'han de reservar prèviament.

   

  Per a més informació, truca al
  638 141 437
  o envia un correu electrònic a
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Reservar a La Molina
Top
x
CLUB PIRINEU 365
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.