972 89 20 31
Informació: 972 89 20 31
Emergències: 972 145 087
Reserves: 932 041 041

ca

Actualitat 

Notícies

Nou sistema de seguretat infantil als remuntadors de les estacions del Grup FGC

Data de la noticia: 15-01-2018
Compartir aquest esdeveniments
Tags: nou sistema seguretat families estacions esqui

El divertit d'esquiar i fer snowboard és baixar, però per lliscar avall cal pujar abans i aquí les estacions d'esquí és on posem a disposició dels clients els remuntadors. Aquests ginys mecànics compleixen amb tota la normativa legal de seguretat però tot i així, des del Grup FGC s’ha decidit instal·lar un sistema de seguretat afegit a les cadires que evita possibles caigudes dels més petits.

Es tracta d'unes peces metàl·liques verticals d'uns 30 cm cobertes d’un plàstic protector i que es munten sobre la barra horitzontal de seguretat. Aquest sistema tan senzill permet al mateix temps fer més segur l'esquí dels nens i nenes i que les cadires on hi ha aquesta nova mesura siguin utilitzades igualment tant per adults com infants ja que la peça no limita la capacitat de la cadira sigui quina sigui l’altura de l’esquiador.

A Vallter el sistema de seguretat s'ha instal•lat al TC Jordi Pujol. S’han muntat ja a 50 cadires i a la resta es posaran en els propers dies. Han estrenat el sistema els corredors més joves del Club d'Esquí Camprodon amb comentaris molt positius.

A La Molina, Vall de Núria i Espot i Port Ainé el sistema ja s'ha muntat a totes les cadires.

 

Nou sistema de seguretat infantil als remuntadors de les estacions del Grup FGC
Altres webs de FGC
Reservar a La Molina
Compra / recàrrega forfet
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.