972 89 20 31
Informació: 972 89 20 31
Emergències: 972 145 087
Reserves: 932 041 041

ca

Actualitat 

Notícies

La Molina acull per dotzena vegada la Copa d'Europa FIS d'esquí alpí femení

8 i 9 de març
Data de la noticia: 06-03-2018
Compartir aquest esdeveniments
Tags: La Molina

L’estació del Grup FGC torna a ser l’escenari d’una competició d’alt nivel internacional aquest cop com a seu de la penúltima cita de Copa d’Europa de la temporada.
En total hi participaran 49 esquiadores d’11 països. Entre les esportistes amb més possibiliats de fer podi destaquen l'austriaca Katharina Liensberger, que lidera el circuit continental, i l'eslovena Meta Hrovat, que és segona.

Serà la 12a ocasió en què la màxima competició continental passa per l'estació catalana i permetrà veure en acció algunes de les millors esquiadores del moment. La celebració de la Copa d'Europa d’esquí alpí femenina torna a situar l'estació gironina de La Molina en el més alt nivell internacional, després d’acollir la Copa del Món de snowboardcross els dies 2 i 3 de març, coincidint amb la celebració del 75è aniversari de l’estació.

En aquesta ocasió es disputaran dues curses de gegant, puntuables per a la Copa d'Europa femenina. Com en altres ocasions precedents, el traçat on es marcarà és l’espectacular combinació de les pistes Comella i Estadi. Es tracta d'un descens de reconegut prestigi on es va disputar la Copa del Món d’esquí alpí del 2008.

 

La Molina acull per dotzena vegada la Copa d'Europa FIS d'esquí alpí femení
Altres webs de FGC
Reservar a La Molina
Compra / recàrrega forfet
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.