972 89 20 31
Informació: 972 89 20 31
Emergències: 972 145 087
Reserves: 932 041 041

ca

Actualitat 

Notícies

La Molina acull la Copa del Món IPC 2017 Para-Snowboard

Data de la noticia: 13-02-2017
Compartir aquest esdeveniments
Tags: Copa del món, ipc para snowboard world cup

La cita esportiva tindrà lloc del 13 al 18 de febrer i acollirà snowboarders d’arreu del món amb discapacitat física a les extremitats superiors i inferiors. En total hi participaran esportistes de 10 països diferents: Argentina, Austràlia, Àustria, França, Espanya, Estats Units, Holanda, Itàlia, Regne Unit i Xina.

La Molina serà escenari de la Copa del Món IPC 2017 Para-Snowboard. Els corredors arribaran a l’estació de la Cerdanya diumenge 12 de febrer i competiran del 13 al 18, en funció de la modalitat en què participin.

 

De nou, La Molina es convertirà en seu d’una prova internacional d’alt nivell. El 2011 va acollir els Mundials FIS de snowboard, que van anar seguits dels Mundials IPC 2013 d’esquí alpí, per a persones amb discapacitat física, i dels Mundials IPC 2015 de snowboard. La disciplina del para-snowboard va debutar als Jocs Paralímpics d'Hivern de Sochi 2014, amb la modalitat de snowboard cross.

 

Dues modalitats: Snowboard Cross i Banked Eslàlom

 La Copa del Món IPC de snowboard de La Molina 2017 comptarà amb les mateixes modalitats de para-snowboard que l’any 2015. En aquest sentit, els esportistes competiran en la ja coneguda modalitat del para-snowboard cross i en el Banked Eslàlom, modalitat relativament nova per a competicions IPC.

 

L’Snowboard Cross

 L’Snowboard Cross és una modalitat que té lloc en un circuit dissenyat amb salts, dubbies i mòduls i amb corbes estretes i entrellaçades que posen a prova el corredor en diversos trams de la pista. Per aquest motiu, els snowboarders han de dominar-la per superar tots els obstacles que es van presentant al llarg del recorregut. Amb tot, han de saber com són els salts, però també han de treballar molt bé cadascuna de les baixades d'una forma tàctica.

 

 

El Banked Eslàlom

L’any 2015, La Molina va acollir per primer cop la disciplina de Banked Eslàlom en uns Mundials i enguany repeteix l’experiència. Es tracta d’una modalitat que va néixer als Estats Units. Consisteix a baixar en eslàlom a través d’una pista en forma de “U” al llarg d’un traçat d’entre 500 i 900 metres de terreny irregular ple de dubbies naturalment presents a la pista.

 

 

Corredors de 10 països

La Molina rebrà esportistes, tècnics i membres de diferents equips procedents de 10 països d’arreu del món. S'esperen equips provinents d’Argentina, Austràlia, Àustria, França, Espanya, Estats Units, Holanda, Itàlia, Regne Unit i Xina.

La Molina acull la Copa del Món IPC 2017 Para-Snowboard
Altres webs de FGC
Reservar a La Molina
Compra / recàrrega forfet
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.