972 89 20 31
Informació: 972 892 031
Emergències: 972 145 087
Atenció Comercial: 932 041 041

Actualitat 

Notícies

Inauguració de la Temporada d'Esquí a La Molina el Dimarts 5 de Desembre

Data de la noticia: 04-12-2023
Compartir aquest esdeveniments
Tags: Inauguració, Temporada, La Molina, Desembre

La Molina anuncia que el dimarts 5 de desembre inaugurarà la temporada d'esquí amb l'obertura del Ts. Pista Llarga. Els apasionats de l'esport hivernal podran gaudir d'una tarifa especial de 16,5 € per aquest dia inaugural, i poder fer un tast de neu.  

 

El personal de La Molina segueix treballant per poder ampliar el domini esquiable durant el pont, en funció de les condicions de la neu. A més, l'edifici de serveis, que inclou serveis de lloguer d'equips i botiga, també obrirà les seves portes a partir de dimecres. També hi haurà escoles d’esquí, consignes i el centre mèdic, entre d’altres,  proporcionant tot el necessari per a una jornada d'esquí perfecta.

 

A més dels serveis essencials, els visitants podran gaudir de tres opcions de restauració: El Bosc, l'Auto Servei i el Niu de l'Àgila

 

Del 6 al 10 de desembre, l'estació oferirà activitats diverses, des del del passeig en Telecabina per pujar al Niu de l'Àliga i gaudir de les vistes, i a la base de l’estació obrirà el Parc d’Aventura als Arbres, el circuit d’interpretació de fauna i els passejos en Segway per l'estació.

 

La Molina us convida a ser part d'aquesta inauguració el dimarts 5 de desembre i a gaudir de tot el que ofereix la seva estació. Estigueu atents a més actualitzacions sobre la disponibilitat de pistes i serveis a mesura que la temporada avança.

 

L’estat diari de les instal·lacions es pot consultar al comunicat de neu de l’estació.

Inauguració de la Temporada d'Esquí a La Molina el Dimarts 5 de Desembre
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Reservar a La Molina
Compra / recàrrega forfet
Top
x
CLUB PIRINEU 365
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.