972 89 20 31
Informació: 972 89 20 31
Emergències: 972 145 087
Reserves: 932 041 041

ca

Actualitat 

Notícies

Els forfets de temporada de les estacions del Grup FGC, ja a la venda

En promoció fins el 2 de desembre
Data de la noticia: 16-10-2018
Compartir aquest esdeveniments
Tags: forfets de temporada, forfets

Forfets de temporada per a tots els usos (feiners, de diumenges...) i territoris: del ripollès, pallars i La Molina + Grup FGC. Promocions per a la compra de forfets familiars i també a la venda el forfet conjunt del domini  La Molina - Masella Alp 2500. 

La venda anticipada dels forfets de temporada de les estacions del Grup FGC s'ha activat aquest dilluns dia 15 d'octubre. Des d'avui i fins el dia 2 de desembre, els clients podran comprar forfets a tarifa promocional amb descomptes que arriben al -20% en alguns casos.

 

En el cas de les famílies esquiadores, FGC també proposa descomptes progressius segons el nombre d'unitats de forfet adquirides per una mateixa família. Els descomptes arriben fins a un 20% en el cas de famílies nombroses de 5 o més membres en alguns dels casos. 

 

Estan a la venda els forfets de temporada de La Molina - Grup FGC (vàlid per totes les estacions del Grup FGC i Tavascan), del Pallars (vàlid a les tres estacions que conformen el domini skipallars; Espot, Port Aine i Tavascan) i Ripollès (vàlid per Vallter 2000 i Vall de Núria).

 

La compra d'aquests forfets és la millor opció pels esquiadors i surfers habituals, ja que amb tan sols 13 dies d'esquí s'amortitza l'import satisfet; que ve a més promocionat amb el ja clàssic paquet d'avantatges i promocions associat a cada forfet de temporada per ampliar l'experiència a la pròpia estació i al territori, gràcies a la col·laboració d'establiments que ofereixen tot tipus de serveis.

 

A banda, també es troba a la venda el forfet de temporada del domini conjunt La Molina - Masella (Alp 2500), en promoció fins el 25/11.

 

Accedeix al portal de compra dels forfets de temporada i a tota la informació relativa a les condicions de compra, avantatges i promocions.

 

 

Els forfets de temporada de les estacions del Grup FGC, ja a la venda
Altres webs de FGC
Reservar a La Molina
Compra / recàrrega forfet
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.