972 89 20 31
Informació: 972 892 031
Emergències: 972 145 087
Atenció Comercial: 932 041 041

Actualitat 

Notícies

FGC TURISME, Guardonada amb el Premi ATUDEM per la seva Destacada Implicació Esportiva

Data de la noticia: 10-11-2023
Compartir aquest esdeveniments

Durant la cerimònia de la setena edició de la Gala de Deportes de Invierno, celebrada al SnoZone de Madrid el 10 de novembre. 

 

S’han entregat  els VII Premios Nacionales del Deporte de Nieve de la Real Federación Española Deportes de Inviern - SPAINSNOW. FGC TURISME ha estat reconeguda com l'estació de muntanya amb major implicació esportiva de la temporada, amb El Premi ATUDEM de la temporada 2022-2023. Aquest reconeixement excepcional es deu especialment a les seves estacions de competició, La Molina i Espot Esquí, que van ser l'escenari dels Campionats del Món d'esports per a persones amb discapacitats de Snowboard i Esquí Alpí. 

 

El president de FGC, Toni Segarra, ha tingut l'honor de rebre el premi en una cerimònia plena d'emoció, acompanyat dels directors de La Molina, Xavier Perpiñà, i d'Espot, Xavier Bigordà. El premi Atudem, patrocinat per CASLI, ha estat lliurat per Santiago Lázaro, representant de CASLI. 


A més, l'emoció d'aquest reconeixement es combina amb una notícia emocionant: La Molina  serà l'amfitriona de les proves de velocitat de la Copa del Món de Para Esquí Alpí FIS del 12 al 17 de gener, amb dos descensos i un supergegant. A l’estadi Lluís Breitfuss de la Pista Barcelona.

FGC TURISME, Guardonada amb el Premi ATUDEM per la seva Destacada Implicació Esportiva
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Reservar a La Molina
Compra / recàrrega forfet
Top
x
CLUB PIRINEU 365
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.