972 89 20 31
Informació: 972 89 20 31
Emergències: 972 145 087
Reserves: 932 041 041

ca

Actualitat 

Notícies

Les estacions del Grup FGC presenten la nova temporada d'hivern 2017-18

Data de la noticia: 15-11-2017
Compartir aquest esdeveniments
Tags: Grup FGC, Vall de Núria, Espot Esquí, Port Ainé, La Molina, Vallter 2000

El president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Enric Ticó, i els directors de cadascuna de les estacions del Grup FGC han presentat aquest matí en una roda de premsa celebrada al Centre de documentació i exposició Albert Vilalta les principals novetats de la temporada 2017-2018.

Les cinc estacions gestionades pel Grup FGC –La Molina, Vallter 2000, Vall de Núria, Espot i Port Ainé– han realitzat un conjunt de novetats i millores en les seves instal·lacions i serveis per aquesta nova temporada d'hivern 17-18, encara més especial pel fet que aquest any se celebra el 75è aniversari de La Molina.


Aquesta estació ha optat entre altres coses, per l'ampliació i la millora de la seva xarxa de producció de neu, afavorint una innivació més ràpida i productiva, que contribuirà positivament en la qualitat de les pistes i en les dates d'obertura.


Per la seva part, Vallter 2000 ha realitzat millores en la seguretat de la pista de debutants i ha continuat apostant per oferir una àmplia oferta d'activitats infantils i familiars, el seu públic principal.


Vall de Núria, la qual compta amb un hotel de tres estrelles en un paratge referent pel turisme de muntanya, i un Parc Lúdic d'igual importància, ha decidit modernitzar-se reformant 14 de les seves habitacions, i millorar la seguretat i introduir noves activitats al Parc Lúdic per millorar l'experiència familiar.


Finalment, les dues estacions pallareses, Espot Esquí i Port Ainé, han realitzat obres en les seves terrasses i han adquirit foodtrucks per facilitar i innovar el servei de restauració, i també s'ha fet de tres noves màquines trepitjaneu model PistenBully 600 Polar SCR que a la vegada que contribueixen a un millor tractament de les pistes, produeixen un 90% menys d'emissions.

Les estacions del Grup FGC presenten la nova temporada d'hivern 2017-18
Altres webs de FGC
Reservar a La Molina
Compra / recàrrega forfet
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.