972 89 20 31
Informació: 972 89 20 31
Emergències: 972 145 087
Reserves: 932 041 041

ca

Actualitat 

Notícies

L'equip d'esquí adaptat de Corea del Sud entrena a La Molina

Data de la noticia: 17-01-2018
Compartir aquest esdeveniments
Tags: esquí adaptat La Molina

Les similituds de seccions de pistes de La Molina amb Jeongseon han fet ideal poder realitzar aquests entrenaments de SG i GS.

L’equip Paralímpic Rep. Corea del Sur està entrenant a La Molina. Dilluns 15 de gener va ser primer entrenament a La Molina, i el dia 17 el primer dia de velocitat a l’estadi de Solei.

 

Amb les millores realitzades en aquestes pistes, els esportistes han pogut gaudir d’una molt bona sessió d’entrenament de SG i GS, ja que són molt semblants al Centre d'esquí aplí Jeongseon.

 

Degut a un canvi en el calendari internacional de curses, l’equip s’ha quedat a Europa per realitzar les competicions de preparació dels Jocs Paralímpics Pyeongchang 2018, del 8 al 19 de Març. Exactament a la seu de velocitat d’Esqui Alpi a Jeongseon.

La corredora Jae Rim Yang amb la seva guia So Ri Un Ko participarà a les disciplines de SL, GS, SG i SC. El corredor Mingyu Hwang amb el seu guia Jeahyung Yu en les disciplines tècniques, SL i GS, també preparant-se per la velocitat per si hi ha oportunitat de participar-hi.

L'equip d'esquí adaptat de Corea del Sud entrena a La Molina
Altres webs de FGC
Reservar a La Molina
Compra / recàrrega forfet
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.