972 89 20 31
Informació: 972 89 20 31
Emergències: 972 145 087
Reserves: 932 041 041

ca

Actualitat 

Notícies

1r Open Telemark&Cross

Data de la noticia: 28-03-2017
Compartir aquest esdeveniments
Tags: La Molina, Open Telemark&Cross, Pròxima Estació

Durant els dies 18 i 19 de març de 2017, es va dur a terme el 1r Open Telemark&Cross a La Molina, organitzat per l’Escola de Telemark FREE HEEL PYRENEES, amb la finalitat de promoure la modalitat del Telemark en el nostre país, especialment a la nostra comarca.

De manera cordial, l’organització de l’esdeveniment vol expressar els més sincers agraïments a La Molina per disposar del seu valuós temps a atendre la nostra sol·licitud de vinculació a l’esdeveniment, gràcies al seu recolzament ha sigut possible realitzar-lo de manera exitosa, de manera que els participants van quedar molt satisfets de l’experiència.

 

La trobada ha estat un èxit, amb un índex de participació de 40 practicants de telemark en el 1r Telecross que s’ha realitzat a nivell estatal. Com a projecte innovador, ja que mai s’havia fet una competició de telemark amb aquestes característiques, l’organització ha quedat molt contenta amb el resultat.

 

Es per això que una vegada més us volem fer arribar el nostre agraïment i la nostra voluntat de seguir teixint col·laboracions cares al 2n Open Telemark&Cross 2018.

 

Mireu el reportatge oficial de la trobada telemarkera: Clica aquí 

1r Open Telemark&Cross
Altres webs de FGC
Reservar a La Molina
Compra / recàrrega forfet
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.