972 89 20 31
Informació: 972 89 20 31
Emergències: 972 145 087
Reserves: 932 041 041

ca

Actualitat 

Notícies

Participa a la nostra enquesta de satisfacció d'aquest estiu i guanya premis

Participa-hi fins el 20 d'octubre
Data de la noticia: 07-09-2017
Compartir aquest esdeveniments
Tags: La Molina, La Molina Bike Park, Activitats La Molina, Enquesta

Només per participar a la nostra enquesta de satisfacció t'enduràs un val 2x1 vàlid en la compra de forfets de dia d’esquí en dies feiners de La Molina per la temporada 17-18 i entraràs al sorteig d' un forfet de temporada MTB Lover per la temporada 2018. Participa-hi!

Ha estat una temporada d’estiu amb força novetats a La Molina, nous circuits de Bike Park, noves zones i instal·lacions, productes a la venda especials com el Forfait Non Stop i el Paquet Llac, innovadores activitats com l’HoverKart...La temporada va arribant al seu fi i és per aixó que, aprofitant que molts de vosaltres ja heu pogut gaudir de un o diversos dies a la nostra estació, des del departament comercial de l’estació us volem demanar la vostra opinió i recollir les vostres suggerències. 

Com ja és habitual, hem realitzat una enquesta per a conèixer de primera mà de vosaltres, els nostres clients, l’opinió que teniu sobre diversos aspectes relatius a les instal·lacions, activitats i serveis de La Molina. Us demanem la vostra col·laboració mitjançant les vostres respostes sinceres amb les que ens podreu ajudar a millorar, i podràs dir la teva, cosa que per a nosaltres és de gran utilitat.

I no només aixó; participant-hi tindràs un regal segur consistent en un val bescanviable per un 2x1 en la compra d’ un forfet de dia d’esquí en dies feiners a La Molina per la propera temporada 17-18 i també entraràs en el sorteig d’1 forfait de temporada MTB Lover per la temporada d’estiu 2018.

 

VULL PARTICIPAR A L'ENQUESTA

Participa a la nostra enquesta de satisfacció d'aquest estiu i guanya premis
Altres webs de FGC
Reservar a La Molina
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.