972 89 20 31
Informació: 972 892 031
Emergències: 972 145 087
Atenció Comercial: 932 041 041

Actualitat 

Notícies

La Molina presenta les novetats per a la temporada d’estiu 2024

Data de la noticia: 13-06-2024
Compartir aquest esdeveniments
Tags: La Molina, temporada d'estiu 2024, novetats estiu 2024

Visitar La Molina a l’estiu és sinònim de diversió, gràcies a l’ampli ventall de propostes a l’aire lliure que s’hi poden fer.

 

L'estació de muntanya encetarà la temporada d’estiu 2024 el cap de setmana del 15 i 16 de juny. A partir del dissabte 22 de juny i fins al diumenge 8 de setembre estarà oberta al públic diàriament. Durant el mes de setembre s’hi podrà accedir durant tots els caps de setmana, així com també els dies 23 i 24, i finalitzarà la temporada el cap de setmana del 5 i 6 d’octubre. 

Novetats 2024

  • La Molina recupera les activitats de la zona del Llac i n’incorpora de noves. Les persones visitants podran gaudir dels caiacs, patinets d’aigua, bicicletes elèctriques infantils, així com també del circuit esportiu. Com a activitat estrella destaquen les bicicletes aquàtiques, que es podran llogar durant tota la temporada d’estiu. Aptes per a tots els públics a partir d’1,50 m d’alçada, permeten descobrir el llac d’una manera diferent mentre es practica esport

  • Aquesta temporada les persones visitants gaudiran encara més la seva experiència, gràcies a la senyalització sobre el terreny de nous itineraris a peu. Les persones usuàries disposaran d’un mapa amb els recorreguts marcats.

  • Pel que fa a novetats en restauració, obrirà el restaurant Roc Blanc, a partir de l’1 de juny, i el “Xiringuito” del Llac.

  • Remodelació del circuit de Disc Golf. Es tracta d'un circuit similar al del golf en què els participants (en grups d'entre 2 i 8 persones) recorren una distància (en aquest cas a la zona del Llac de La Molina) i llencen discs a unes cistelles que van trobant pel camí (cadascuna amb el seu Par fixat).

  • Noves webcams des del Niu de l’Àliga (2.537 m) i zona Torrent Negre (2.000 m), des d’on es podrà veure l’estat de l’estació en qualsevol moment.

  • Renovació i actualització del Bike Park per ampliar i millorar la informació per als clients.
La Molina presenta les novetats per a la temporada d’estiu 2024
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Reservar a La Molina
Top
x
CLUB PIRINEU 365
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.