972 89 20 31
Informació: 972 89 20 31
Emergències: 972 145 087
Reserves: 932 041 041

ca

Actualitat 

Notícies

La Molina inicia la temporada d’estiu amb preus adaptats més competitius

A partir del 3 de juny
Data de la noticia: 26-05-2017
Compartir aquest esdeveniments
Tags: la molina, comissió assessora, estiu 2017

Entre les diverses novetats destaca l’ampliació del Bike Park amb dos circuits, l’homogeneïtzació de les tarifes i les edats dels infants (fins als 16 anys), així com també el nou forfet “La Molina Non Stop"

El proper dissabte 3 de juny, La Molina encetarà la temporada d’estiu totorganitzant una jornada lúdica dedicada als bikers: l’Opening day All For One.

Durant el mes de juny obrirà tots els caps de setmana. A partir de l’1 de juliol,estarà en funcionament diàriament fins a l’11 de setembre, mes en què també s’hi podrà anar els caps de setmana. A l’octubre es podrà visitar els caps de setmanade l’1, 7-8 i del 12 al 15.

Durant tota la temporada d’estiu, l’estació gironina oferirà activitats pensades pera tothom, tant per a grans com per a petits, com per exemple: passeig entelecabina a La Molina, zona del llac, piscina climatitzada, Parc d’Aventura alsarbres, quads per a adults, circuit d’spa, tracks d’estiu, circuit d’interpretació de lafauna salvatge de La Molina, entre d’altres.

Ampliació del Bike Park, noves activitats i forfets

Durant 4 mesos els visitants podran gaudir de totes les novetats que es presentenaquesta temporada, especialment les del Bike Park, que enguany compta ambuna nova zona al Cap de Comella, la qual dóna més longitud als circuits Moli iLina (estrenats la temporada passada). En aquest sentit hi haurà un total de 15circuits amb gairebé 50 quilòmetres de recorreguts.

Amb tot, La Molina comptarà amb noves activitats: el Frisbee (Disc golf), queconsta d’un circuit similar al del golf en què els participants (de 2 a 8 persones)recorren una distància i llencen discs a unes cistelles que es van trobant al llargdel recorregut, i el HoverBoard Kart by Altitud Extreme: enginy elèctric semblantals karts amb circuït per a nens i adults.

Finalment, també s’aplicarà una nova política de preus, seguint la línia marcadadurant la temporada d’hivern: s’homogeneïtzaran les tarifes i les edats delsinfants, fins als 16 anys, per adaptar el producte a les noves necessitats delsvisitants; s’homogeneïtza la tarifa de 4 hores i s’elimina la de tarda o mig dia;s’ofereixen nous forfets: el forfet de temporada recarregable BikeParkREC; elforfet recarregable BikeParkREC amb dies de lliure elecció de 2, 3, 4 i 5 dies i elforfet activitats “La Molina Non Stop”, un nou forfet que inclou: Telecabina LaMolina, telecadira Cap de Comella, Bikepark, Tubbing, Zona lúdica i d’aigües,barques i patinets, vòlei, ponis, frisbee, circuit de fauna, piscina climatitzada,tennis i fitness. Forfet personal i d’utilització lliure durant tot el dia.

La Molina inicia la temporada d’estiu amb preus adaptats més competitius
Altres webs de FGC
Reservar a La Molina
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.