972 89 20 31
Informació: 972 89 20 31
Emergències: 972 145 087
Reserves: 932 041 041

ca

Activitats 

Circuit d'interpretació de fauna salvatge de La Molina

 • La nova ruta d'Interpretació de la Vida Silvestre és un circuit circular que s'ha de fer a peu, pensat per a famílies i totes les persones interessades en la naturalesa de La Molina.

   

  Sortint del pàrquing del telecabina, hi haurà diverses parades al llarg del circuit (18), on els participants trobaran un animal representatiu pertanyent a la fauna de La Molina. A cada parada hi haurà una figura animal il·lustrada, un panell descriptiu amb la seva biologia, el seu dibuix de petjada i una secció anomenada "Sabíeu ...?" referint-se a una curiositat sobre la seva biologia, hàbits, mites o llegendes.


  A les oficines centrals de La Molina, els participants adquireixen un mapa amb algunes explicacions, l'itinerari, una fitxa on estampar cada parada (els participants hauran d'estampar cada animal per demostrar que han finalitzat la ruta) i un breu qüestionari. Un cop acabada la ruta, rebran un diploma.


  Els animals escollits en la ruta són els següents: cérvol (Capreolus capreolus), mussol reial (Bubo bubo), aspipera (Vipera aspis), esquirol (Sciurius vulgaris), guineu vermell (vulpes vulpes), gamuza pirenaica Rupicapra pyrenaica), llebre europea (Lepus europaeus), marmota (marmota marmota), martell austral (Martes martes), senglar (Sus scrofa), teixó europeu (Meles meles).


  En un sol panell hi haurà tots els ocells units. Els més representatius són els següents: molí vermell (Loxia curvirostra), carbonera (Parus ater), picada comuna (Fringilla coelebs), picot negre (Dryocopus matrius), voltor (Gyps fulvus), voltor (Gypaetus barbatus), daurat àguila (Aquila chrysaetos), corb (Corvus corax).

 • Horaris

  Tots els dies
  10.00 - 18.00 h
 • Tarifes

  Podràs gaudir d’aquesta i moltes més activitats de La Molina amb els combinats “Paquet Llac” i “Paquet Non – Stop”. Clica al botó i descobreix-los!

  Ruta d’interpretació de fauna
  Preu
  Guia de l'Explorador (inclou plànol i diploma)
  1,00 €
 • Galeria d'imatges

Altres webs de FGC
Reservar a La Molina
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.