972 89 20 31

ca

Reservar a La Molina
Forfets Bikepark
Compra online des de 17,55€ / día
Compra ara
Els millors serveis 

Servei mèdic

 • L’estació d’esquí de La Molina compta amb un centre mèdic a peu de pistes amb un equip de metges, infermeres i una ambulància de suport vital bàsic al llarg de la temporada.

   

  Formen part del centre mèdic el servei mèdic del RACC, la Fundació Privada Hospital de Puigcerdà i l’empresa de Traumatologia i Medicina d’Esports d’Hivern.

   

  Centre mèdic
  972 892 928
 • Perfil Mèdic 4.0 - Informació mèdica personal

  Un servei oferit per GoMedic

   

  El teu perfil mèdic 4.0, sempre al teu costat

   

  El DNI era, anys enrere, el nostre únic document d’identitat. Avui en dia, però, la nostra identitat o targeta de presentació agafa cos de manera exponencial i pren diferents formes. Tenim una identitat o perfil a les xarxes socials. Tenim una identitat en els mitjans de pagament. Tenim un perfil en el nostre correu electrònic, i un llarg etcètera de situacions on assumim un conjunt de perfils o identitats que ens defineixen en els diferents àmbits de la vida.

  Amb el mòbil controlem la nostra economia. Amb els diferents perfils a la xarxa, la nostra activitat lúdica i social. Però…i el nostre perfil mèdic? El més habitual és que no tinguem ni remota idea d’on guardem les últimes analítiques o proves que ens han fet. O, en el millor del casos, que tinguem tota la paperassa perduda en algun calaix de casa.

  Totes aquestes qüestions han centrat els esforços d’un grup de metges i informàtics. La resposta a aquesta feina és GoMedic, el teu perfil mèdic 4.0.

  GoMedic ordena el nostre historial mèdic i la informació personal rellevant en la matèria. Aquest perfil, ubicat en el núvol, queda a la nostra disposició per quan sigui necessari.

  GoMedic ofereix un perfil que ha de ser utilizat per metges. És per això que no estem parlant d’un joc, ni un gadget digital més. Ja tens perfil a Twitter, Facebook o Instagram. A partir d’ara, també un perfil mèdic 4.0, amb tota la informació vital ben ordenada i cuida-da.

   


  Ús mèdic, control personal

   

  GoMedic està pensat per metges i per a l’ús dels metges. El dia que una persona necessiti disposar del seu perfil mèdic serà perquè un professional pugui ajudar-la. Naturalment, el nostre perfil mèdic és molt íntim i, per tant, la seva protecció ha de complir alguns requisits fonamentals; Només nosaltres gestionem el perfil i això vol dir que només hi tenen accés les persones que específicament autoritzem. Aquesta autorització d’accés pot ser revocada en el moment que vulguem i de forma immediata. Només nosaltres decidim quines parts del nostre perfil mèdic deixem veure a cada persona. Finalment, existeix un registre per saber qui i quan accedeix a les nostres dades.

   

   

  Més informació
 • Perfil Mèdic 4.0 - Com funciona?

Altres webs de FGC
Reservar a La Molina
Compra / recàrrega forfet
Top

INFORMACIÓ IMPORTANT SOBRE COOKIES. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, considerem que accepta la seva instal·lació i ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Més informació
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.