972 89 20 31
Información: 972 89 20 31
Emergencias: 972 145 087
Reservas: 932 041 041

es

 

Noticias

La Molina inaugura la temporada d’estiu amb una jornada de portes obertes al Bike Park

Compartir este evento
Tags: grup FGC, La Molina, Bike Park

El proper dissabte 6 de juny, l'estació de La Molina engega la temporada d'estiu i obre al públic el seu Bike Park amb una espectacular jornada de Portes Obertes.

A partir de les 9.00 h les oficines obriran les portes per entregar els forfets del Bikepark i els circuits de BTT que disposen de 9 pistes de descens pensades per a riders amb un nivell alt i mig, un circuit de Cross Country, un Woodpark i un Txiquibikepark, per als més petits de la casa.


A partir de les 10.00 h i fins a les 13.00 h, tindran lloc les baixades lliures pels circuits del Bike Park. Els germans Lacondeguy, els mítics professionals del MBX i la BTT de freeride, i 10 dels millors riders del món estaran provant el circuit nou de Coll de Pal i les remodelacions que s'han fet en els altres circuits. Tot seguit, de 13.30 h a 17.30 h, a la zona del llac hi haurà BBQ i els riders assistents podran gaudir del millor espectacle tot veient els millors riders del moment en plena acció a la zona de mesetes, on hi hauran diferents salts. De la mà de Redbull hi haurà música en directe i degustació de producte. Per posar punt i final a aquesta jornada, els més atrevits podran demostrar les seves habilitats damunt la bicicleta amb el salt especial per anar directe a l’aigua.


El mateix dia i coincidint amb la jornada de portes obertes, l’escola de BTT oferirà gratuïtament el servei de monitors per a nens. D’11.00 h a 13.00 h, a la zona del Txiquibikepark, activitats dirigides a nens de 4 a 8 anys. De 15.00 h a 17.00 h, a la zona del Bikepark, activitats dirigides a joves de 9 a 14 anys. Cal formalitzar les inscripcions a les activitats enviant un correu electrònic a: [email protected] i el mateix dia, subjecte a disponibilitat, amb un màxim de 10 places per torn.


Paral·lelament, a partir del dia 6 també es posen en funcionament les activitats de llits elàstics, el jummping i el parc d’aventura als arbres. La resta d’activitats de La Molina es posen en marxa el 20 de juny i fins al 13 de setembre, de forma ininterrompuda.

 

Novetats
Entre les diverses novetats que presenta La Molina per a aquesta temporada d'estiu, destaquen: la zona d’aigües i la zona lúdica al Llac de La Molina “Platja de la Cerdanya”, la Ruta d’interpretació de la fauna salvatge de La Molina, els Campaments d’estiu (9 dies de durada) i el nou circuit de descens del Bike Park anomenat Coll de Pal.

La Molina inaugura la temporada d’estiu amb una jornada de portes obertes al Bike Park
Otras webs de FGC
Reservar en La Molina
Top
x
Mis reservas
Introduzca el número de localizador y el email para consultar su reserva y poder modificarla o cancelarla.