972 89 20 31
Resort info: +34 972 89 20 31
Emergency: +34 972 145 087
Reservations: +34 932 041 041

en

All Information 

News

La Molina organitza del 8 a l’11 de gener la Copa del Món IPC d'esquí alpí

Share this event
Tags: neu, esquí, alpí, snowboard, IPC, competició, La Molina

Del dijous 8 fins al diumenge 11 de gener, l'estació d'esquí de La Molina rebrà a més de 50 esportistes vinguts d'arreu del món per a disputar la Copa del Món d'esquí alpí del International Paralympic Committe (IPC) per a persones amb discapacitat física o visual. Durant aquests dies es duran a terme les quatre proves d'eslàlom, totes elles es correran a l'estadi de competició de Roc Blanc.

Barcelona, 7 de gener de 2015

A la Copa del Món hi participen cinc esportistes espanyols, entre ells el campió paralímpic Jon Santacana, amb el seu guia Miguel Galindo. L'esquiador espanyol amb discapacitat visual va participar a quatre Jocs Paralímpics d'Hivern, i va obtenir un or i una plata als de Sochi'14. Una altra participació esperada és la de Gabriel Gorce amb el seu guia Arnau Ferrer, que també va competir en els Jocs de Vancouver'10 i Sochi'14, i va aconseguir bronze en els darrers.

També s'esperen representants d'Alemanya, Àustria, Canadà, França, Gran Bretanya, Itàlia, Japó, Nova Zelanda, Rússia i Suïssa.

Campionats del Món Para-Snowboard al febrer a La Molina

Del 22 de febrer fins a l'1 de març La Molina acollirà la competició més important després d'uns Jocs Paralímpics, els Campionats del Món. Entre les dates marcades els millors atletes es reuniran a l'estació per a competir en les diverses modalitats de la disciplina de snowboard.

La temporada passada La Molina va ser la primera estació a acollir una Copa del Món Para-Snowboard, i enguany té el privilegi d'acollir els Mundials.


La Molina, exemple d'accessibilitat

L'estació ceretana del Grup FGC des de ja fa molts anys aposta per a donar un espai a aquelles persones que tenen dificultats de mobilitat o discapacitat visual per a fer esport i gaudir de la neu. La seva mostra més clara és la gran quantitat de curses internacionals que ha acollit i que va culminar al 2013 amb els Campionats del Món d'Alpí.

És una de les tres estacions d'esquí de Catalunya reconeguda per l'Agència Catalana de Turisme com a impulsora de l'esport i el turisme adaptat. Gràcies a l'acord amb la Fundació Johan Cruyff, La Molina té el Centre d'Esport Adaptat de l'estació. Des del punt de vista de la gestió, l'empresa Play and Train es dedica a promoure l'esport tant d'hivern com d'estiu per a les persones amb discapacitat visual o mobilitat reduïda. Amb tot això i amb els seus anys d'experiència, La Molina s'ha convertit en un referent mundial i una mostra n'és el premi que atorga l'Associació Internacional per a Instal·lacions Esportives i Recreatives (IAKS) i que l'any 2009 va distingir a l'estació del Grup FGC.

El 9 de gener Clínic Öhlins a La Molina

El dia 9 de gener el Club ITC i Play and Train organitzen el primer Clínic Öhlins durant la celebració de la Copa del Món. Es tracta d'unes jornades tècniques que desenvolupen la innovació i l'estudi de l'esquí adaptat i estan enfocades a esquiadors discapacitats i entrenadors que busquen millorar el seu rendiment amb l'objectiu d'equiparar-se a esportistes de primer nivell d'altres nacionalitats. Sota les ordres del director tècnic Juan Martínez i l'esquiador Paralímpic Edu Carrera, esquiadors discapacitats, professors i entrenadors podran participar en l'activitat per 60€, amb el forfet inclòs. Per a més informació [email protected]

Programa Copa del Món IPC d'esquí alpí

Dijous 08.01.15
10.00 h SL
14.30 h Cerimònia d'entrega de premis
15.00 h Reunió d'equip

Divendres 09.01.15
10.00 h SL
14.30 h Cerimònia d'entrega de premis

Dissabte 10.01.15
10.00 h SL
14.30 h Cerimònia d'entrega de premis

Diumenge 11.01.15
10.00 h SL
14.30 h Cerimònia d'entrega de premis

 

 

La Molina organitza del 8 a l’11 de gener la Copa del Món IPC d'esquí alpí
FGC websites
© La Molina 2015 / customers service: 972 89 20 31
Book in La Molina
Purchase / Recharge
Top

IMPORTANT INFORMATION ABOUT COOKIES. We use own and third-party cookies to offer our services and get statistical information. If you continue browsing, we consider that you accept its installation and use. You can change the settings or get more information here.

More information
x
My booking
Enter your booking number and your email to check your reservation, to cancel it or change it.