972 89 20 31
Resort info: +34 972 89 20 31
Emergency: +34 972 145 087
Reservations: +34 932 041 041

en

All Information 

News

El Grup FGC ofereix un codi d’identificació personal per garantir la millor assistència sanitària

Share this event

Aquest codi, disponible aquesta temporada, posa a diposició dels esquiadors la més avançada tecnologia en cas d’accident.

Aquesta temporada, les estacions d’esquí del Grup FGC, amb la col·laboració de Medical Data Managers (MDM) - GoMedic, ofereixen la màxima seguretat a la neu, gràcies al nou Codi SUPER QR. Amb aquest nou sistena, les estacions del Grup (La Molina, Vall de Núria, Vallter 2000, Espot i Port Ainé) posen a disposició dels usuaris un codi identificatiu personal per facilitar l’accés a la seva fitxa d’emergència sanitària. D’aquesta manera, en cas que es produeixi qualsevol incident a les instal·lacions del Grup FGC, el personal de l’estació que intervingui tindrà accés immediat a les dades bàsiques sanitàries, per tal que es pugui actuar en una intervenció mèdica d’emergència de forma orientada i segura.

 

Amb el nou Codi SUPER QR, l’usuari disposa d’un espai en el núvol de MDM on s’inclouen les dades que poden ser necessàries en cas de accident. A més, compta amb un dispositiu identificador que pot utilitzar diverses tecnologies: des de un codi QR fins a elements més sofisticats com a microcircuits RFID.

 

La més avançada tecnologia

Codi SUPER QR ofereix la màxima seguretat en pistes de forma ràpida i eficaç: permet identificar l’usuari en cas d’accident, augmentar la seguretat a les pistes, avisar els contactes d’emergència, incrementar l’eficàcia a les pistes d’esquí i oferir la màxima la seguretat durant tota la temporada, per només 3€. Tot i això, es tracta d’un servei gratuït per a totes aquelles persones que disposin del forfet de temporada.

 

Els detalls de totes les activitats es poden consultar als webs www.lamolina.cat, www.valldenuria.cat, www.vallter2000.com i www.skipallars.cat.

 

El Grup FGC ofereix un codi d’identificació personal per garantir la millor assistència sanitària
FGC websites
© La Molina 2015 / customers service: 972 89 20 31
Book in La Molina
Purchase / Recharge
Top

IMPORTANT INFORMATION ABOUT COOKIES. We use own and third-party cookies to offer our services and get statistical information. If you continue browsing, we consider that you accept its installation and use. You can change the settings or get more information here.

More information
x
My booking
Enter your booking number and your email to check your reservation, to cancel it or change it.