972 89 20 31
Resort info: +34 972 89 20 31
Emergency: +34 972 145 087
Reservations: +34 932 041 041

en

 

News

L’equip de la Copa del Món de GIANT prova les novetats del Bike Park de La Molina

Share this event
Tags: Copa del Món, GIANT, Bike Park, La Molina

 

El passat dimarts 23 de juny, el Bike Park de La Molina va comptar amb la presència de part de l’equip de la Copa del Món de GIANT. Els dos germans catalans Alex i Pol Marín i el colombià Marcelo Gutiérrez van poder gaudir de les novetats del Park, presentades per a aquesta temporada: les noves pistes, els nous trams dels circuits i els nous salts.

L’estació de La Molina ofereix un servei de lloguer de bicicletes, entre les quals es troben les bicicletes Giants, molt semblants a les que porten els membres d’aquest equip.

Actualment, el Bike Park de La Molina disposa de 9 pistes de descens, dissenyades per a freeriders i per al públic més familiar. En total compta amb 22 km de recorregut que uneixen la Tosa amb la sortida del Telecabina de l’estació. A més compta amb un circuit de Cross Country d’11 km i un Txiquibikepark.

FGC websites
© La Molina 2015 / customers service: 972 89 20 31
Book in La Molina
Top

IMPORTANT INFORMATION ABOUT COOKIES. We use own and third-party cookies to offer our services and get statistical information. If you continue browsing, we consider that you accept its installation and use. You can change the settings or get more information here.

More information
x
My booking
Enter your booking number and your email to check your reservation, to cancel it or change it.