972 89 20 31
Informació: 972 89 20 31
Emergències: 972 145 087
Reserves: 932 041 041

ca

Actualitat 

Notícies

Nou acord de FGC amb la FCEH per a la comercialització dels productes d’assegurança d’accidents d’esquí Targeneu i Multirisc

Data de la noticia: 15-11-2016
Compartir aquest esdeveniments
Tags: FGC, FCEH, assegurança, Targeneu, Multirisc

Les estacions del grup de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ofereixen als seus clients la tramitació de l'assegurança de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern que els acompanyarà donant cobertura a les despeses que es puguin ocasionar.

Les estacions del Grup FGC i la FCEH comencaran a treballar conjuntament per oferir assegurances d'accidents d'esquí que cobreixin les necessitats dels usuaris de les pistes. Per una banda, es comerciaritzarà l'assegurança Targeneu de cobertura mundial i sense franquícia que inclou rescat i primera assistència. Per altra banda, l'assegurança Multirisc, la qual és una assegurança multiesportiva, mundial i sense franquícia que inclou el rescat, operacions i seguiment de la lesió.

 

A més, cal destacar que en el cas de famílies, la FCEH ofereix un preu reduït per un màxim de dos adults. Les assegurances familiars s'han de tramitar enviant un correu electrònic a assegurances@fceh.cat o trucant al 934 155 544 i indicant que són clients de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

 

Si teniu pensat comprar el vostre forfet de temporada no dubteu en garantir la vostra cobertura d’assegurança amb aquests productes i aneu a esquiar segurs! FGC et posa totes les facilitats per a la tramitació del teu forfet de temporada!

 

Per a més informació consulteu la pàgina oficial de FCEH, contacteu a info@fceh.cat o truqueu al telèfon 93 415 55 44

 

 

 

Nou acord de FGC amb la FCEH per a la comercialització dels productes d’assegurança d’accidents d’esquí Targeneu i Multirisc
Altres webs de FGC
Reservar a La Molina
Compra / recàrrega forfet
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.