972 89 20 31
Informació: 972 89 20 31
Emergències: 972 145 087
Reserves: 932 041 041

ca

Activitats 

Circuit d'interpretació de fauna salvatge de La Molina

 • La nova ruta d'interpretació de fauna de La Molina és un circuit circular dissenyat per fer a peu, enfocat a famílies i a totes aquelles persones que tinguin interès en la fauna i el medi natural de la zona.

  Ubicat a la part baixa de l'estació, el punt de partida i retorn serà a l'edifici del Telecabina amb un recorregut d'entre 3 i 4 km cap a la zona del Llac La Molina.


  Amb un mínim de 10 parades i un màxim de 12, l'observador trobarà un animal representatiu de la fauna salvatge de la zona de La Molina, en què hi haurà una figura il·lustrada de l'animal, un panell descriptiu de la biologia d'aquest, dibuix de l'empremta i un apartat anomenat "sabies què..?" fent referència a una curiositat de l'animal entorn de la seva biologia, costums, mite o llegenda del folklore popular.


  Els participants en la ruta podran adquirir el plànol amb les explicacions a les oficines centrals de La Molina. Aquest mateix plànol serà el "Títol de l'explorador" on a part de trobar el croquis del recorregut, hi haurà una pestanya on marcaran cada parada (els participants hauran de segellar a cada animal per validar que han completat la ruta), i tindran un petit qüestionari per completar-lo i obtenir el títol d'explorador que s'emplenarà i validarà al finalitzar la ruta a les oficines de la Molina obtenint així un diploma de record per al visitant.


  Els animals triats de la ruta són: cabirol (Capreolus capreolus), Duc (Bubo bubo), escurçó (Vipera aspis), esquirol (Sciurius vulgaris), guineu (Vulpes vulpes), isard (Rupicapra pyrenaica), llebre (Lepus europaeus), Marmota (Marmota marmota), Marta (Martes martes), senglar (Sus scrofa) i teixó (Meles meles).


  En un sol panell s'unificaran les aus, les més representatives de les quals són: Trencapinyes (Loxia curvirostra), Mallerenga petita (Parus ater), Pinça (Fringilla coelebs), Picot negre (Dryocopus matrius), voltor comú (Gyps fulvus), trencalòs (Gypaetus barbatus), àguila daurada (Aquila chrysaetos) i el corb (Corvus corax).

   

  Ampliació de la Ruta d'Interpretació

  Enguany la Ruta d'Interpretació de Fauna s'amplia amb la ubicació de 6 noves parades amb 6 nous animals: Gall fer (Tetrao urogallus aquitanicus), Processionària del pi (Thaumetopoea pityocampa), Talp (Talpa europaea), Formiga vermella de la fusta (Formica rufa), Liró o rata cellarda (Eliomys quercinus), Salamandra (Salamandra). 

 • Horaris

  Tots els dies
  10h - 19h
 • Tarifes

  Podràs gaudir d’aquesta i moltes més activitats de La Molina amb els combinats “Paquet Llac” i “Paquet Non – Stop”. Clica al botó i descobreix-los!

  Ruta d’interpretació de fauna
  Preu
  Guia de l'Explorador (inclou plànol i diploma)
  1,00 €
 • Galeria d'imatges

Altres webs de FGC
Reservar a La Molina
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.