972 89 20 31
Informació: 972 89 20 31
Emergències: 972 145 087
Reserves: 932 041 041

ca

Actualitat 

Notícies

La Molina, seu del 38è Derby Internacional Ciutadans ALWC

Data de la noticia: 09-02-2019
Compartir aquest esdeveniments
Tags: derby internacional ciutadans, derby ciutadans alwc, competicions internacionals a la molina, competicions d'esquí la molina

La cita tindrà lloc els dies 9 i 10 de febrer i serà puntuable per a la Copa d’Espanya CIT (Ciutadans) d’esquí alpí en les modalitats d’eslàlom i gegant. Aquesta competició busca incentivar els joves esquiadors perquè segueixin vinculats al món de l’esport el màxim de temps possible.

 

La Molina mostra una vegada més la seva aposta pel foment dels esports d’hivern i les competicions d’alt nivell. El cap de setmana del 9 i 10 de febrer, acollirà, un any més, el ja tradicional Derby Internacional Ciudadans ALWC, que enguany arriba a la seva 38a edició. Es tracta d’una de les carreres més antigues del calendari europeu per a aquesta categoria.

 

La prova, a més, coincideix amb la segona etapa de la Copa d’Espanya CIT (Ciutadans) d’esquí alpí, tant per a la categoria masculina com femenina. Per tant, la cursa serà puntuable per a totes dues competicions: la prova CIT i la competició Arnold Lunn World Cup (ALWC).

 

La competició es disputarà a l’estadi Solell de La Molina, a les 9.00 h amb el reconeixement de pistes i a les 10.00 h amb la sortida del primer corredor. Dissabte tindrà lloc la prova de gegant i diumenge, d’eslàlom.

 

Les proves, organitzades per la Real Federación Española Deportes de Invierno (RFEDI), la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH), l’estació de La Molina i La Molina Club d’Esports (LMCE), comptaran amb un elevat nombre de participants.

 

Copa d’Espanya CIT

Al llarg de la seva història, La Molina ha albergat fins a 9 proves de la Copa d’Espanya CIT, prova que va néixer amb l’objectiu de promoure aquesta categoria formada per esportistes júnior i sènior que no formen part dels Equips Nacionals o Centres de Tecnificació reconeguts pel Consejo Superior de Deportes (CSD). En aquest sentit, doncs, es pretèn incentivar els joves esportistes perquè continuin vinculats als esports d’hivern durant el màxim temps possible.

La Molina, seu del 38è Derby Internacional Ciutadans ALWC
Altres webs de FGC
Reservar a La Molina
Compra / recàrrega forfet
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.