972 89 20 31
Informació: 972 89 20 31
Emergències: 972 145 087
Reserves: 932 041 041

ca

Actualitat 

Notícies

Finalitza la temporada d'esquí a La Molina

Data de la noticia: 19-04-2017
Compartir aquest esdeveniments

La Molina ha registrat la millor temporada de tota la seva història, amb fins a 330.491 visitants i una obertura pràcticament del 100% durant tota la temporada, amb unes condicions extraordinàries de quantitat i qualitat de neu.

Durant els mesos d’hivern l’estació ha organitzat un ampli ventall d’activitats i esdeveniments, lúdics i esportius, com curses internacionals, estatals, autonòmiques, socials, proves de material i producte. Durant aquesta temporada La Molina ha reestructurat les tarifes i ha adequat les franges d’edat, novetats que han suposat un gran increment en la venda, tant dels forfets de temporada com dels forfets de dia. Paral·lelament, la venda del fortet recarregable, el qual que permet anar directe a pistes, sense cues a les taquilles, també ha experimentat un gran èxit.

Amb tot, també hi ha hagut un increment de visitants a les activitats complementàries diferents a l’esquí: circuit de raquetes, tubbing, excursions en màquina, sopars d’alçada i baixades nocturnes, slalom 4Motion by Volkswagen, Snake-gliss, etc.

 

La temporada d'estiu comença el 3 de juny, però és important recordar que l’activitat del Parc d’Aventura als arbres segueix en funcionament tots els caps de setmana i a partir del dia 3 de juny La Molina començarà la temporada d’estiu amb l’obertura del Telecabina i el Bikepark.

Finalitza la temporada d'esquí a La Molina
Altres webs de FGC
Reservar a La Molina
Compra / recàrrega forfet
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.