972 89 20 31
Informació: 972 89 20 31
Emergències: 972 145 087
Reserves: 932 041 041

ca

Actualitat 

Notícies

Èxit de la Festa dels Clubs i Forfets de Temporada de La Molina

Dies 17 i 18 de març
Data de la noticia: 19-03-2018
Compartir aquest esdeveniments
Tags: La Molina 75 aniversari, La Molina 75 anys

El passat cap de setmana del 17 i 18 de març vam celebrar la Festa dels Clubs i Forfets de Temporada a La Molina! Aquest acte va ser l'últim dels enquadrats al 75è aniversari de La Molina. Vols conèixer com va anar o saber les classificacions de la cursa? Llegeix! 

Amb 420 inscrits, la cursa es va celebrar al renovat estadi de Solell, a Torrent Negre. El temps va respectar fins a la finalització de la cursa a les 13h.

Tots els participants van coincidir en que el marcatge de la cursa era molt assequible a tots els nivells, ja que hi havia la possibilitat de sortir des de d’alt de tot pels més experts, o des de la meitat pels no tant experts.

Van gaudir molt i van felicitar a l’organització per haver canviat de lloc, ja que els últims 3 anys s’havia celebrat a l’eslàlom tecnològic de Trampolí i per tant el recorregut de la carrera era molt més curt. Podeu consultar les classificacions adjuntes.

Quan arribaven a baix, tots els participants van poder recuperar forces amb una beguda que se’ls oferia a la carpa de La Molina situada a l’arribada de la cursa.

A la tarda, a partir de les 15h. al Pavelló Esportiu d’Alp, es va oferir una botifarrada prèvia a l’espectacle del còmic David Amor, per seguir amb l’entrega de premis dels primers classificats de la cursa del matí i sorteig de regals entre tots els participants.

Abans de l’espectacle, es va fer reconeixement a tots els clubs vinculats a La Molina i se’ls hi va regalar a tots els seus representants el llibre i l’estatueta de fusta.

Tant a l’entrega de premis com al reconeixement dels clubs, hi va a assistir a part de quasi tots els membres del Comitè de Direcció de La Molina, l’Alcalde d’Alp, Sr. Ramon Moliner.

A aquest acte de la tarda es van aplegar al voltant de 200 persones, que van gaudir de tot plegat, finalitzant la festa al voltant de les 7 de la tarda.

 

Podeu veure totes les imatges de la festa aquí!

Èxit de la Festa dels Clubs i Forfets de Temporada de La Molina
Altres webs de FGC
Reservar a La Molina
Compra / recàrrega forfet
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.