972 89 20 31
Informació: 972 89 20 31
Emergències: 972 145 087
Reserves: 932 041 041

ca

Actualitat 

Notícies

Èxit de participació a la VIII Trobada d'Esquiadors a La Molina

Data de la noticia: 15-03-2017
Compartir aquest esdeveniments
Tags: Trobada d'Esquiadors, La Molina

140 participants a la VIII Trobada d’Esquiadors a la Molina organitzada per l’Associació de Bars i Restaurants de la Cerdanya

El dilluns 13 de març, l’Associació de Bars i Restaurants de la Cerdanya amb la col·laboració de la Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona, van celebrar la VIII Trobada d’Esquiadors a la Molina. Una trobada que s’ha convertit en un esdeveniment anual de l’estació d’esquí, en què per cortesia de Ferrocarrils de la Generalitat s’ofereix una jornada d’esquí amb forfets gratuïts a tots els associats de les onze associacions que formen la Federació.

 

Enguany, la jornada es va caracteritzar per un èxit de participació arribant als 140 participants, que es van concentrar en un esmorzar organitzat per l’Associació de Bars i Restaurants de la Cerdanya, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alp, l’Ajuntament de Puigcerdà i les empreses celler Eccociwine, Coca-Cola i Artesanies Carlit. En anys anteriors, l’esmorzar tenia lloc al Restaurant El Bosc de la Molina, però atès el gran nombre de participants es va haver de canviar de localització i fer-ho a l’Autoservei Molina amb capacitat per a 200 persones. 

 

L’alcalde d’Alp, Ramon Moliner, l’alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, el president de Ferrocarrils de la Generalitat, Enric Ticó, el director de Ferrocarrils, Albert Solà,  el president de la Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona, Antoni Escudero, i les presidenta i vicepresidenta de l’Associació de Bars i Restaurants de la Cerdanya, Nativitat Bover i Isabel Castro, van ser les autoritats assistents a la trobada. Abans del repartiment dels forfets als participants, van tenir lloc uns breus parlaments.

 

Antoni Escudero va felicitar als organitzadors de la jornada i va fer esment de l’èxit de participació en aquesta edició, així com va anunciar que s’havia tornat a renovar el conveni de col·laboració entre Ferrocarrils de la Generalitat i la Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona. Un conveni que ofereix descomptes entre el 10% i el 17% per la compra de forfets de les estacions d’esquí de Vallter, Vall de Núria i La Molina.

 

Enric Ticó va agrair a tots els assistents que apostessin per venir a la Molina, i va anunciar que la relació entre la Federació d’Hostaleria i Ferrocarrils s’incrementaria al llarg del temps. També va recordar que els catalans normalment valorem el que tenim fora, però que algunes vegades no ens adonem que en el nostre territori tenim “verdaderes joies” com les estacions d’esquí de la Molina, Vallter i Vall de Núria.

 

Ramon Moliner va descriure la trobada com una acció positiva de treball comú entre sectors públic i privat, la qual s’havia de mantenir perquè segons ell “junts podem anar més lluny i més de pressa".

Èxit de participació a la VIII Trobada d'Esquiadors a La Molina
Altres webs de FGC
Reservar a La Molina
Compra / recàrrega forfet
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.