972 89 20 31
Informació: 972 89 20 31
Emergències: 972 145 087
Reserves: 932 041 041

ca

Actualitat 

Notícies

El Grup FGC renova el conveni amb la RFEDI i la promoció de l’esquí

Data de la noticia: 06-03-2017
Compartir aquest esdeveniments
Tags: RFEDI, conveni

Ambdues entitats mostren de nou el seu compromís de col·laborar activament per promocionar i difondre l’esquí.

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i la Real Federación Española de Deportes de Invierno (RFEDI) han renovat el conveni per promocionar i difondre l’esquí de competició i fomentar el creixement de futurs usuaris dels esports de neu.

 

Entre els principals acords a què han arribat, FGC facilitarà als esportistes federats l’accés a les seves instal·lacions per a la realització d’entrenaments, a més de donar suport en el desenvolupament de les competicions. Actualment l’estació de La Molina rep cada quinze dies esportistes provinents dels tres centres de tecnificació estatals situats a Andalusia, Aragó i Catalunya. D’una banda, la presència d’atletes de renom situa i promociona les estacions del Grup FGC dins dels circuits de competició estatal i mundial. D’altra banda, que els esportistes puguin disposar de centres habilitats per als entrenaments a nivell estatal els suposa un gran avantatge, ja que els evita d’haver de viatjar a altres centres de l’estranger.

 

Amb aquest conveni, la RFEDI es compromet a col·laborar activament amb FGC en l’organització d’esdeveniments esportius d’hivern, aportant els recursos i coneixements propis. L’acord reforça la idea que les competicions són una perfecta oportunitat per a l’entorn per endegar nous projectes que permetin un millor desenvolupament del territori. També expressa el seu compromís a intercedir com a actor federatiu en organismes, entitats o empreses que, relacionats en l’àmbit dels esports d’hivern, puguin ajudar en la promoció i el foment de la pràctica de l’esquí. L’entitat també es compromet a difondre les activitats i notícies generades per les estacions d’esquí del Grup FGC.

 

Entre els esportistes federats contemplats al conveni destaca la presència de Juan del Campo, Lucas Eguibar i Laro Herrer membres de l’equip nacional de Snowboard i que participaran a la Copa del Món de Snowboard SBX que es disputarà el proper cap de setmana del 5 de març a l’estació de La Molina.

El Grup FGC renova el conveni amb la RFEDI i la promoció de l’esquí
Altres webs de FGC
Reservar a La Molina
Compra / recàrrega forfet
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.