972 89 20 31
Informació: 972 89 20 31
Emergències: 972 145 087
Reserves: 932 041 041

ca

Actualitat 

Notícies

Coneixes els descomptes i avantatges del teu forfet de temporada?

Data de la noticia: 04-04-2018
Compartir aquest esdeveniments
Tags: La Molina

La temporada d'esquí arriba al seu final però això no vol dir deixar de gaudir de l'estació de La Molina!

Tens un forfet de temporada? Doncs llavors tens un munt de descomptes i avantatges que podràs utilitzar durant aquesta temporada 17-18.

Cremalleres de Vall de Núria i Montserrat gratuïts fins al dia 1 de novembre de 2018; 50% de descompte pel titular del forfet de temporada + 1 acompanyant al Bikepark o al Telebcaina. També podràs gaudir d'un munt de descomptes en restauració, allotjaments, activitats i compra i lloguer de material.

Podràs visitar de franc l'Escola poliesportiva, el Cenit - Golf Fontana i pujar al Bus intern La Molina. També gaudiràs de 2x1 al Museu Municipal de Llívia, l'Escola Catalana d'Esquí, o la Granja d'Alp.

Els descomptes d'entre el 5 i el 20% els gaudiràs en establiments locals, com els següents: Club Esquí Alpí Pirineus, Club Elements - Escola d'esquí La Molina, Escola d'esquí SbArea, Club Esquí Alpí Pirineus, Escola d'esquí Traça, Estació d'esquí La Molina, Restaurant bar Alabau, Restaurant bar Costa Rasa, Restaurants de l'Associació de Bars i Restaurants
de la Cerdanya, Ca l'Alzina, Mas Pallarols, Bowling La Molina (Pista Llarga), Intersport La Molina (Ski Center Barcelona), Escola d'esquí del RACC, Parc d'aventura La Molina, Estació d'esquí La Molina, i l'Hotel Guitart Pista Llarga.

Consulta el PDF adjunt amb tots els detalls i aprofita al màxim tots els avantatges!

Coneixes els descomptes i avantatges del teu forfet de temporada?
Altres webs de FGC
Reservar a La Molina
Compra / recàrrega forfet
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.