972 89 20 31
Informació: 972 89 20 31
Emergències: 972 145 087
Reserves: 932 041 041

ca

Actualitat 

Esdeveniments

26
Gen

XXII Trofeu "Pista Pista" Audi Quattro Cup

26/01/19
Ubicació: Pista Estado El Pedró
Google Calendar Outlook Calendar
Compartir aquest esdeveniments

La prova 'Pista! Pista!' arriba a La Molina un any més. Prova puntuable per la lliga Catalana de la FCEH en categoria U10 i U12, organitzada per La Molina Club d’Esports, la Federació Catalana d’Esports d’Hivern i la Real Federación Española de Deportes de Invierno.

La Molina té una àmplia i exitosa experiència en la organització de curses d’esquí a tots els nivells i per a totes les categories, i la Prova 'Pista! Pista!' n'és un clar exemple.

 

Enguany aquesta prova que inaugura la 11a edició del Circuit Audi Quattro Cup, tindrà lloc el dissabte 26 de gener i s’espera la participació d’uns 300 joves corredors i corredores d’entre 9 i 12 anys, que per molts d'ells serà la primera vegada que debuten en una competició d’aquestes característiques; i serà puntuable per a la lliga Catalana de la FCEH en categoria U10 i U12, organitzada per La Molina Club d'Esports, la Federació Catalana d'Esports d'Hivern i la Reial Federació Espanyola d'Esports d'Hivern.

 

Durant el matí es disputarà un gegant i per la tarda es celebrarà una gran festa al Poliesportiu d’Alp amb infinitat d’activitats i propostes lúdiques perquè els nens i nenes es diverteixin mentre aprenen i juguen amb els seus companys del club i les seves famílies.

 

Més informació: www.spainsnow.rfedi.es

 

 

 

 

Altres webs de FGC
Reservar a La Molina
Compra / recàrrega forfet
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.