972 89 20 31
Informació: 972 89 20 31
Emergències: 972 145 087
Reserves: 932 041 041

ca

Actualitat 

Esdeveniments

25
Gen

23è Trofeu "Pista! Pista!" Audi Quattro Cup

25/01/20
Hora: Al matí
Ubicació: Pista Estadi El Pedró
Google Calendar Outlook Calendar
Compartir aquest esdeveniments

La prova 'Pista! Pista!' arriba a La Molina un any més. Prova puntuable per a la lliga Catalana de la FCEH en categoria U10 i U12, organitzada per La Molina Club d’Esports, la Federació Catalana d’Esports d’Hivern i la Real Federación Española de Deportes de Invierno.

La Molina té una àmplia i exitosa experiència en l'organització de curses d’esquí a tots els nivells i per a totes les categories, i la competició 'Pista! Pista!' n'és un clar exemple.

 

Enguany aquesta cursa, que inaugura la 12a edició del Circuit Audi Quattro Cup, tindrà lloc el dissabte 25 de gener i s’espera la participació d’uns 300 joves corredors i corredores d’entre 9 i 12 anys. Per a molts d'ells serà la primera vegada que debuten en una competició d’aquestes característiques. La cita serà puntuable per a la lliga Catalana de la FCEH en categoria U10 i U12, organitzada per La Molina Club d'Esports, la Federació Catalana d'Esports d'Hivern i la Real Federación Española Deportes de Invierno.

 

Durant el matí es disputarà un gegant i a la tarda se celebrarà una gran festa al Poliesportiu d’Alp amb infinitat d’activitats i propostes lúdiques perquè els nens i nenes es diverteixin mentre aprenen i juguen amb els seus companys del club i les seves famílies.

 

Més informació a Audi quattro Cup.

Altres webs de FGC
Reservar a La Molina
Compra / recàrrega forfet
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.