972 89 20 31
Informació: 972 89 20 31
Emergències: 972 145 087
Reserves: 932 041 041

ca

Coneix-nos 

CORPORTATIU

 • La Molina sempre ha tingut cura de mantenir i respectar l'entorn circumdant seguint una política mediambiental.

  Aquest patrimoni és de tots, i és per això que totes les accions en el medi ambient, els serveis, els edificis i les instal·lacions s'han fet sempre seguint criteris de respecte i conservació del medi ambient.


  Per poder anar més enllà en el compromís amb el respecte al medi ambient, La Molina ha implantat un sistema de gestió mediambiental basat en la norma ISO 14001 des de l'any 2003.


  L'ISO 14001 es compromet i faculta a La Molina per establir i avaluar l'eficàcia dels procediments establerts i, d'acord amb la legislació vigent, implementar una política i determinats objectius ambientals, per aconseguir la seva conformitat i demostrar el compliment a tercers.


  Per aconseguir aquest compromís és imprescindible la implicació de totes i cadascuna de les persones que treballen a La Molina i la complicitat dels visitants.


  Per aquest motiu, La Molina inverteix una part del seu pas en Medi Ambient i Qualitat. A més, La Molina també compta amb la Q de qualitat des de 2002, gràcies a la consecució d'un alt grau de qualitat per als clients tant pel que fa al servei al client com a l'atenció a Pistes i restaurants.


  Aspectes ambientals


  La Molina, com a conseqüència de la ISO 14001, ha de descriure una sèrie d'aspectes mediambientals per controlar i innovar el servei, alguns dels quals són: gestió forestal, consum d'electricitat, gestió de l'aigua de la contaminació, gestió i reutilització de l'aigua , la gestió de residus. A més, la Q de qualitat també implica que es tenen en compte qüestions relacionades amb la qualitat del servei i les activitats escolars relacionades amb el medi ambient.

  • GESTIÓ DEL CONSUM ELÈCTRIC

   La Molina disposa d'una sèrie de programes informàtics per gestionar l'energia que informen i avisen als treballadors del consum al llarg del dia.

  • CONTROL D'AIGÜES DE LA CONTAMINACIÓ

   Es realitzen periòdicament analítiques de l'aigua de xarxa, dels aqüífers, dels rierols i de les rieres que es troben en l'entorn, per assegurar-ne la qualitat.

  • ÚS D’OLIS BIODEGRADABLES

   Un altre punt que es té en compte és la utilització d'olis biodegradables a totes les màquines trepitjaneu i a les motos de neu.

  • GESTIÓ I REAPROFITAMENT DE L’AIGUA

   La Molina disposa d'una gestió molt acurada de tota l'aigua del desgel i de consum per a la producció de neu.

  • GESTIÓ FORESTAL

   La Molina durant la temporada d'estiu realitza una sèrie d'actuacions per preservar l'espai natural en què es troba.

  • QUALITAT

   La Molina busca obtenir un servei excel·lent, tant en restauració com en el servei a pistes i en l'atenció al client. Per això, disposa de la "Q" de qualitat que concedeix el Instituto para la Calidad Turística Española (ICTE).

Altres webs de FGC
Reservar a La Molina
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.