972 89 20 31
Informació: 972 89 20 31
Emergències: 972 145 087
Reserves: 932 041 041

ca

Actualitat 

Notícies

Tomàs Molina inaugura la 20a Universitat d’Estiu Ramon Llull Puigcerdà

Data de la noticia: 09-07-2018
Compartir aquest esdeveniments
Tags: La Molina

El cap de meteorologia de TV3 explicarà com serà el clima a la Cerdanya l’any 2025. La conferència, aquest dilluns (20:00 h) al Museu Cerdà, enceta els actes oberts a tothom.

Aquest dilluns al matí s’obren les aules per a la 20a edició de la Universitat d’Estiu Ramon Llull Puigcerdà. El mateix dia, l’acte inaugural comptarà amb un ponent singular per a un aniversari com aquest: Tomàs Molina.

 

El cap de meteorologia de TV3  i també professor de la Universitat de Barcelona, impartirà la conferència ‘El temps del 2025. Com serà la Cerdanya’, amb la qual vol donar respostes sobre com l’actual evolució del clima pot repercutir a la comarca. A l’acte també hi intervindran el rector de la Universitat Ramon Llull, Josep Maria Garrell; l’alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, i el president de l’Associació Universitària de Cerdanya, Francesc Armengol.

 

Aquesta xerrada obre un complet programa d’actes oberts a tothom dins de la Universitat d’Estiu, enguany reforçats per la celebració dels 20 anys tant d’aquest esdeveniment com de l’AUCer. 

 

Actuació de Llibert Fortuny a 2.500 metres

La següent proposta és la Nit dels Estels, aquest dimarts a les 10 de la nit a La Molina, que enguany tindrà un al·licient especial: l’oportunitat única d’escoltar el prestigiós saxofonista Llibert Fortuny al cim de la Tosa d’Alp. És la primera vegada que Fortuny farà un concert a més de 2.500 metres d’altitud, en el marc de l’observació del cel nocturn que compta, un any més, amb la col·laboració de l’estació de La Molina –que obre el telecabina per a l’ocasió- i de l’Agrupació Astronòmica de Sabadell.

 

L’11 de juliol, a les 12 del migdia a la Biblioteca Comtat de Cerdanya, Neus Pintat presentarà el llibre Qi Gong. La saviesa de Wu Wei. I més tard, a les 10 de la nit al llac de Puigcerdà, se celebrarà una Nit de les Arts molt especial, amb el retorn a Puigcerdà del grup Brodas Bros, amb el seu espectacle Hipstory.

 

Divendres dia 13, al matí s’oferirà una excursió etnobotànica als llacs de Meranges, amb Ignasi Soriano. I a 2/4 de 8 del vespre, el Museu Cerdà acollirà la cloenda, amb el clima novament com a protagonista: l’exconseller de Política Territorial i exalcalde de Sant Cugat del Vallès, Lluís Recoder, oferirà la conferència ‘Canvi climàtic, una realitat incòmoda?’. Per completar el programa d’actes oberts a tothom, el 14 de juliol es farà una excursió per conèixer la natura i el patrimoni del Solsonès.

 

Font: AUCer

 

Tomàs Molina inaugura la 20a Universitat d’Estiu Ramon Llull Puigcerdà
Altres webs de FGC
Reservar a La Molina
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.