972 89 20 31
Informació: 972 89 20 31
Emergències: 972 145 087
Reserves: 932 041 041

ca

Actualitat 

Notícies

La Molina obrirà cada dia del 30 de juny fins l’11 de setembre

Del 30 de juny al 11 de setembre
Data de la noticia: 29-06-2018
Compartir aquest esdeveniments
Tags: La Molina

Durant el període estival, els visitants podran gaudir cada dia del Bike Park així com d’un ampli ventall d’activitats outdoor, pensades tant per a grans com per a petits i de l'ús de la piscina climatitzada. 

L’estació es presenta així com una alternativa d'oci durant les vacances d’estiu a la muntanya, amb el seu Bike Park, amb un total de 15 pistes de descens per a riders, amb gairebé 50 quilòmetres de recorreguts que el converteixen en el més gran de tota la península i més de 20 activitats per a tots els gustos.

Nous formats de forfets de Bike Park i d'activitats

Aquest estiu, és posarà en marxa la recàrrega de forfets de Bike Park per que els riders puguin accedir-hi segons les seves preferències de temps i dies. A més, no caldrà passar per oficines en cap moment, ja que tot el procés (compra, signatura descàrrec responsabilitat i bescanvi) és automatitzat, el que serà tot un estalvi temps i diners (la compra online té un 10% de descompte).

El forfet La Molina Non Stop és un pack combinat amb el qual fer lliurement totes les activitats per molt poc, 27 € en compres online! Aquest inclou:  Telecabina La Molina, telecadira Cap de Comella, Bikepark, Tubbing, Zona lúdica i d’aigües, barques i patinets, vòlei, ponis, frisbee, circuit de fauna, piscina climatitzada, tennis i fitness.

A aquest forfet se li suma ara el nou La Molina Non Stop +, al que se li afegeix l'accés al parc d'aventura als arbres i els inflables. 

És d’ús personal.

Consulteu tota la informació sobre horaris i preus del Bike Park i remuntadors i cadascuna de les activitats al nostre web.

La Molina obrirà cada dia del 30 de juny  fins l’11 de setembre
Altres webs de FGC
Reservar a La Molina
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.