972 89 20 31
Informació: 972 89 20 31
Emergències: 972 145 087
Reserves: 932 041 041

ca

Actualitat 

Notícies

La Molina inaugura la temporada de Bike Park amb la All for One

Data de la noticia: 11-05-2017
Compartir aquest esdeveniments
Tags: La Molina Bike Park, All For One

La Molina Bike Park obrirà les portes per aquesta temporada d'estiu 2017 el proper dissabte 3 de juny amb la primera edició de l'esdeveniment All for One com a plat fort del dia a part de les moltes novetats que presentem aquesta temporada.

 

INSCRIPCIONS

El dissabte 3 de juny La Molina Bike Park obrirà portes amb la primera edició d'un esdeveniment que promet ser un referent en el calendari del descens nacional.

En la All for One els riders es batran en dos circuits amb trams cronometrats aptes per a tots els nivells; Guineu i All for One (novetat any 2017), per superar el temps marcat pel cèlebre rider professional Lluis Lacondeguy.

 

L'originalitat de la prova rau en el seu format. Lluis Lacondeguy marcarà temps a batre en els dos circuits on es disputarà l'esdeveniment muntant amb diversos handicap per establir temps de referència: sense cadena a la bici, amb la marxa fixa, i finalment en condicions normals. Els rangs entre els tres temps de cada circuit determinaran en quin segment es classificaran els riders participants en la prova.

Nivell 1 - A full: Temps que marqui sense cap obstacle.
Nivell 2 - Single speed: Temps que marqui descendint amb una sola marxa fixada.
Nivell 3 - Chainless: Temps que marqui descendint sense cadena.

 

La All for One és una prova de format open; el que significa que els riders podran realitzar tantes baixades pels circuits com vulguin durant el dia i sense necessitat d'aplicar els handicap que sí farà Lacondeguy. A manera de fi de festa, l'All for One culminarà amb una barbacoa i festa de lliurament de premis a la zona del Llac de la Molina amb Water Jump i música en directe amenitzada per Red Bull, col·laborador de l'esdeveniment.


A més els 200 primers inscrits rebran una motxilla Adidas Sports Eyewear de regal.

 

La All for One de dissabte de 3 juny serà el tret de sortida a una nova temporada de la Molina Bike Park, que s'allargarà fins el proper diumenge 15 d'octubre. Estigueu atents perquè aquesta temporada ve carregada de novetats, que acabarem de revelar després de la Opening Day.

 

Com cada any ja estan a la venda els forfets de temporada de MTB Lover en promoció fins al 11 de juny amb preus des de 142 €, amb el que s'amortitza la passada en 6 dies de descens. A més, podeu afegir el complement d'entrada a la piscina climatitzada per només 20 € més i combinar els dies de DH amb una bona capbussada per culminar.

 

Podeu seguir tota l'actualitat de l'esdeveniment a les xarxes socials de la Molina i mitjançant l'etiqueta #AllforOneLaMolina.

 

MÉS INFO

La Molina inaugura la temporada de Bike Park amb la All for One
Altres webs de FGC
Reservar a La Molina
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.