972 89 20 31
Informació: 972 89 20 31
Emergències: 972 145 087
Reserves: 932 041 041

ca

Actualitat 

Notícies

10 estratègies de La Molina per assegurar la preservació i respecte del Medi Ambient

Dia Mundial del Medi Ambient
Data de la noticia: 05-06-2018
Compartir aquest esdeveniments
Tags: dia Mundial del Medi Ambient

La Molina disposa del certificat ISO des de 2003.

 

La nostra política es fomenta en la preservació, la conservació, la millora i el respecte pel medi ambient i el patrimoni, com també en la qualitat dell servei, l'atenció al client, la satisfacció dels grups d'interés i la seguretat

Els principals valors i estratègies de La Molina per preservar el medi ambient són:

 

  1. Fer evident el respecte i el compromís amb el territori, tenint-ne en compte la situació geogràfica, per acostar els clients als espais naturals i integrar serveis relacionats amb el turisme actiu, els esports, els transports i les tradicions.
  2. Executar les característiques del servei que li donen valor afegit i en confereixen l'aptitud per satisfer les necessitats del client tant intern com extern.
  3. Complir els requisits legals aplicables relacionats amb aspectes ambientals, de seguretat i prevenció dels riscos laborals (PRL), així com qualsevol altre requisit que afecti el conjunt de les unitats d'explotació d'FGC
  4. Aconseguir un creixement sostingut i continuat en el nombre de visitants i fer que la preservació i el respecte pel medi ambient constitueixin un valor i una estratègia d'empresa i, com a tals, s'integrin en l'operativa i el model de gestió propis.
  5. Dissenyar i aplicar els nostres productes i operar els nostres equios de tal manera que permetin una oferta flexible, oportuna, adequada al client i amb un alt nivell de ualitat i de respecte pel medi ambient.
  6. Donar a tot el personal la formació adequada i dotar-los dels recursos necessaris perquè puguin operar els serveis en virtut dels procediments ambientals, de seguretat i de qualitat definits.
  7. Fomentar la responsabilitat social empresarial, incidint en els àmbits dels grups d'interès identificarts, i donar satisfacció de manera equilibrada a totes aquelles persones i col·lectius que interactuen amb FGC Turisme i Muntanya.
  8. Fer que aquesta política formi part de la cultura de l'empresa i contribueixi al procés de millora contínua i a la prevenció de la contaminació, i fer partícips d'aquest fet totes les persones que treballin a  FGC Turisme i Muntanya, així com les seves parts interessades.
  9. Fer evidents els criteris ambientals, de seguretat i de qualitat en els nostres serveis, productes i activitats per tal que els nostres grups d'interès hi participin activament i els percebin com un valor fonamental.
  10. Documentar, implementar, mantenir i revisar aquesta política, així com establir i planificar objectius que permetin avaluar el comportament ambiental positiu d'FGC Turisme i Muntanya, incidint en l'ús raonable, sostenible i eficient de l'energia i els recursos naturals disponibles.
10 estratègies de La Molina per assegurar la preservació i respecte del Medi Ambient
Altres webs de FGC
Reservar a La Molina
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.