972 89 20 31
Informació: 972 89 20 31
Emergències: 972 145 087
Reserves: 932 041 041

ca

Actualitat 

Notícies

Guerra i Galicia triomfen en la 1era edició de la GAES Catalunya Bike Race

1 d'octubre
Data de la noticia: 01-10-2017
Compartir aquest esdeveniments
Tags: La Molina, La Molina Bike Park

Els circuits de la Molina Bike Park, molt ben valorats pels participants a la prova.

El passat dia 1 d'octubre es celebrà la tercera i última etapa de la primera edició de la GAES Catalunya Bike Race al Bike Park de la Molina.

 

Els participants van haver de completar un recorregut per les seves zones d'herba i senders fins el nucli d'Alp i a continuació sostindre una pujada d'aproximadament 50 minuts (fins els 2.000 metres) per a seguidament, fer la baixada final, caracteritzada tant per la seva exigència com per la diversió dels seus peralts, curves i salts. 

 

Encara que el guanyador d'aquesta etapa, en la categoria masculina, va ser en Sergio Mantecón, el guanyador de l'edició va ser en Francesc Guerra, amb un temps de 6:17:41.

 

Segons declarà, Guerra pensa que "el terreno donde se ha hecho la prueba es ideal, no hay mejor territorio que la Cerdanya para practicar MTB".

 

Per altra banda, la guanyadora en la categoria femenina va ser la Clàudia Galícia, guanyadora de l'etapa i de l'edició amb un temps de 8:00:15.

 

"Este formato de 3 días me gusta mucho, tiene una longitud asequible y los recorridos son de auténtico MTB y muy bonitos", va dir.  

Guerra i Galicia triomfen en la 1era edició de la GAES Catalunya Bike Race
Altres webs de FGC
Reservar a La Molina
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.