972 89 20 31
Informació: 972 89 20 31
Emergències: 972 145 087
Reserves: 932 041 041

ca

Coneix-nos 

CORPORATIU

 • Mediambient i qualitat

  La Molina sempre ha tingut cura de mantenir i respectar l’entorn que l’envolta seguint una política ambiental. Aquest patrimoni és de tots i és per això que totes les actuacions a l’entorn, els serveis, els edificis i les instal·lacions s’han fet sempre seguint criteris de respecte i conservació del medi ambient.

  Per tal de poder anar més enllà en el seu compromís de respecte al medi ambient, La Molina ha implantat un sistema de gestió mediambiental basat en la norma ISO 14001 des de 2003.

   

  La ISO 14001 compromet i capacita La Molina per establir i avaluar l’efectivitat dels procediments establerts i, d'acord amb la legislació vigent, implantar una política i uns determinats objectius mediambientals,, aconseguir-ne la conformitat i demostrar aquesta conformitat a tercers. Per assolir aquest compromís és imprescindible la implicació de totes i cadascuna de les persones que treballen a La Molina i la complicitat dels visitants.

   

  Per aquest motiu, La Molina inverteix una part del seu forfet en el Medi Ambient i la Qualitat. A més, La Molina també té la Q de qualitat des de l’any 2002, gràcies a l’assoliment d’un elevat grau de qualitat per als clients tant pel que fa a l’atenció al client com a l’atenció a les pistes i els restaurants.

  Aspectes ambientals:
  La Molina, com a conseqüència de disposar de la ISO 14001, ha de descriure una sèrie d’aspectes ambientals per tal de tenir controlats i anar innovant el servei, alguns dels quals són: gestió forestal, consum elèctric, gestió d’aigües de la contaminació, gestió i reaprofitament de l’aigua, gestió de residus. A més, la Q de qualitat també suposa que es tenen en compte les qüestions relatives a la qualitat en el servei i les activitats escolars relacionades amb el medi ambient.

   

  Les activitats que tenen relació amb els aspectes ambientals:

  Iso 14001 certificacion
  • GESTIÓ DEL CONSUM ELÈCTRIC

   La Molina disposa d’una sèrie de programes informàtics per gestionar l’energia que informen i avisen als treballadors del consum al llarg del dia.

  • CONTROL D'AIGÜES DE LA CONTAMINACIÓ

   Es realitzen periòdicament analítiques de l’aigua de xarxa, dels aqüífers, dels rierols i de les rieres que es troben en l’entorn, per assegurar-ne la qualitat.

  • ÚS D’OLIS BIODEGRADABLES

   Un altre punt que es té en compte és la utilització d’olis biodegradables a totes les màquines trepitjaneu i a les motos de neu.

  • GESTIÓ I REAPROFITAMENT DE L’AIGUA

   La Molina disposa d’una gestió molt acurada de tota l’aigua del desgel i de consum per a la producció de neu.

  • GESTIÓ FORESTAL

   La Molina durant la temporada d’estiu realitza una sèrie d’actuacions per preservar l’espai natural en què es troba.

  • QUALITAT

   La Molina busca obtenir un servei excel·lent, tant en restauració com en el servei a pistes i en l’atenció al client. Per això, disposa de la “Q” de qualitat que concedeix el Instituto para la Calidad Turística Española (ICTE).

  • ACTIVITATS PER A ESCOLES

   Un altre servei de què disposa La Molina són les activitats amb escoles. Consisteix en la realització d’activitats durant les setmanes blanques per conèixer el funcionament de l’estació en relació als aspectes mediambientals.

Altres webs de FGC
Reservar a La Molina
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.