972 89 20 31
Informació: 972 89 20 31
Emergències: 972 145 087
Reserves: 932 041 041

ca

Coneix-nos 

CORPORATIU

 • Estació accessible

  La Molina, amb la col·laboració de la Fundació Johan Cruyff, duu a terme un projecte d’esports i activitats dirigit a persones amb discapacitat. Posen a l’abast de les escoles d’esquí el material adaptat necessari perquè el puguin utilitzar per a l’ensenyament de l’esquí alpí a persones amb discapacitats. A més, cada any treballa per millorar els accessos a l’estació i fer-la més adaptada.

 • QUAN S’ARRIBA A LA MOLINA...

  ON ES POT ACCEDIR?

  Les oficines centrals, situades a la zona del telecabina, tenen una rampa d’accés des de l’aparcament, lavabo adaptat i taquilla. Són les oficines a les quals us haureu de dirigir per poder gaudir de l’avantatge de gratuïtat del forfet de l’acompanyant.


  L’edifici de Serveis
  , situat a la zona de Cap de Comella, té un ascensor per pujar a pistes, una plaça d’aparcament reservada per a persones amb discapacitat i des de l’aparcament hi ha accés a l’Autoservei de l’estació, per poder fer un mos abans de calçar-vos els esquís.


  La Pista de Bosquet, situada a l’aparcament del telecabina, té vuit places d’aparcament reservades per a persones amb discapacitat i una cinta transportadora que dóna accés a tots els telecadires de l’estació. És la zona recomanada per als debutants.


  Informa’t al (+34) 972 89 20 31
  o en el correu:
  [email protected]

  ON FER UN MOS?

  A la zona Telecabina s’ubica el restaurant El Bosc. Si mentre esquieu us entra gana podeu anar al restaurant de Costa Rasa, equipat amb un lavabo amb dues cadires de rodes que són allà permanentment a disposició dels nostres clients.


  L’Autoservei
  és un self-service accessible per a tothom. Si voleu consultar l’oferta gastronòmica i de restauració de l’estació, consulteu l’apartat Cafeteries i Restaurants.


  A l’edifici de serveis també podeu trobar una zona de pícnic en un recinte tancat, lloguer de material i una taquilla reservada per a persones amb discapacitat.


  Informa’t al (+34) 972 89 20 31
  o en el correu:
  [email protected]

Altres webs de FGC
Reservar a La Molina
Compra / recàrrega forfet
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.