972 89 20 31
Informació: 972 89 20 31
Emergències: 972 145 087
Reserves: 932 041 041

ca

Concurs #LaMolinaLovers

Trobeu els bancs més romàntics de l'estació i guanyeu premis! 
 • Duració

  Teniu temps per participar des del 14 de febrer (Sant Valentí) fins al 23 d'abril de 2017, per Sant Jordi. El guanyador s'anunciarà el 24 d'Abril a les nostres xarxes socials.

  Sel.lecció dels guanyadors

  El guanyador/a serà el que rebi més likes a les seves publicacions! Si us feu fotos a tots els bancs i les publiqueu, acumulareu tots els likes i tindreu més possibilitats de guanyar! 

  El premi

  Guanya un cap de setmana romàntic a l'Hotel Solineu amb esmorzar inclòs, detall cortesia de Caves Mestres, circuit spa i dos forfets de dia! A gaudir durant la temporada 17-18.

  CLÀUSULA 1.- EMPRESA ORGANITZADORA:
  1.1. L´empresa organitzadora del Sorteig és FERROCARRILS DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA amb domicili social a Barcelona, Carrer Vergós, 44, 08017 i CIF Q0801576J, organitza el CONCURS #lamolinalovers amb el premi d’una nit d’hotel.
  CLÀUSULA 2.- CONCURS:
  2.1. Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya realitzarà un concurs per les xarxes socials de La Molina: Facebook, Instagram i Twitter. No hi ha límit de participacions. 2.2. Entraran al sorteig totes aquelles persones que publiquin fotografies romàntiques fetes als bancs de La Molina (amb vistes a l’estació o els voltants) que continguin totes o alguna de les etiquetes següents: - #lamolinalovers (etiqueta del grup de promocions) - #comellalove (etiqueta concreta promoció individual) - #alabauslove (etiqueta concreta promoció individual) - #fontcanaletalove (etiqueta concreta promoció individual) 2.3 Els likes seran acumulatius entre promocions individuals. El guanyador del concurs #lamolinalovers serà el que hagi acumulat més likes fent servir alguna o totes les etiquetes de la promoció. 2.4. Es podrà participar en el concurs entre el 14 de febrer (Sant Valentí) i el dia 23 d’abril (Sant Jordi). 2.5. S´identificarà 1 guanyador i 5 suplents que substituiran al guanyador en aquells casos on la identificació és incompleta, incorrecta, renuncia, incompliment dels requisits exigits a les presents Bases o impossibilitat de localització transcorreguts 10 dies naturals des de la notificació de la seva condició de premiat.
  CLÀUSULA 3.- MANERA DE PARTICIPAR I REQUISITS D´INSCRIPCIÓ:
  3.1. La participació és totalment gratuïta. 3.2. Podrà participar en el Sorteig qualsevol persona de qualsevol edat, inclús els menors de 14 anys. El pare, mare o tutor seria la persona amb la que es contactaria, en el cas de que el guanyador del concurs sigui un menor. 3.3. No podran participar en el Sorteig els treballadors de les Estacions d´esquí (Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya) les empreses col·laboradores i/o del mateix grup empresarial , ni tampoc aquelles empreses i/o persones que hagin participat directa o indirectament amb l’elaboració de la promoció. Tampoc podran participar els familiars en primer grau dels col·lectius indicats. 3.4. Si per qualsevol causa que impedís continuar amb la celebració del concurs aquí descrit, FGC procedirà a cancel·lar el concurs no havent de buscar noves dates.
  CLÀUSULA 4.- PREMI:
  4.1 El premi consisteix en una nit a l’hotel Solineu amb un detall romàntic cortesia de Caves Mestres amb esmorzar inclòs, entrada al circuit d’spa i forfet d’un dia a La Molina, tot per a dues persones per a la temporada 2017-18. 4.2 El guanyador serà el que reuneixi més likes entre tots els que publiquin fotos amb les etiquetes anunciades. 4.3 L’entrega del premi es farà a l’estació d’esquí corresponent 4.4. El guanyador podrà renunciar al premi obtingut, però en cap cas podrà bescanviar-lo per altres o pel valor del mateix en metàl·lic. 4.5. El premi de la present promoció està subjecte a tributació de l´Impost de la Renda de les Persones Físiques o a l´Impost sobre la Renda dels no Residents, segons quina sigui la residència fiscal del premiat, com guany patrimonial, subjecte a ingrés.
  CLÀUSULA 5.- ENTREGA DEL PREMI:
  5.1. El guanyador serà informat de la seva condició de guanyador a partir del 24 d’abril de 2017. 5.2. Des de l’estació es posaran en contacte amb el guanyador mitjançant les xarxes socials utilitzades per a la publicació de les fotografies i s’informarà també a la pàgina web de La Molina. 5.3. En cas de que el guanyador del premi renunciés al premi, o no pogués ser localitzat, o no hagués respòs en un termini màxim de 10 dies naturals des de la notificació de la seva condició de guanyador o no compleixi amb algun dels requisits aquí exigits, es procedirà a nomenar guanyador al primer suplent i així successivament.
  CLÀUSULA 6.- PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS:
  6.1. Les dades personals recollides de l´esdeveniment seran tractades de conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i al Reglament de desenvolupament. Aquestes dades de caràcter personal seran guardades a un fitxer sota la responsabilitat de FERROCARRILS DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA.
  CLÀUSULA 7.- ACEPTACIÓ DE LES BASES I RESPONSABILITAT:
  7.1. S´informa als possibles participants que el simple fet de participar en el concurs implica l’acceptació íntegra de les presents Bases que estaran a disposició dels participants a la pàgina web de cada una de les estacions. 7.2. FGC es reserva el dret de modificar les Bases del concurs, parcial o totalment en qualsevol moment. Així mateix, es reserva també el dret d’anul·lar el concurs o deixar el premi desert en cas de detectar-se alguna irregularitat. 7.3. FGC es reserva el dret d´excloure de la participació en el concurs a tots aquells participants que, estimi oportú, estan incomplint qualsevol condició de participació inclosa a les presents Bases. L’exclusió d´un participant per una causa motivada, comporta la pèrdua de tots els drets derivats de la seva condició com a tal. 7.4. Qualsevol utilització abusiva o fraudulenta d´aquestes Bases donarà lloc a la conseqüent desqualificació del participant. A títol enunciatiu però no limitatiu, s’entendrà que es produeix abús o frau, quan un participant s´inscrigui al concurs utilitzant una identitat falsa o identitats de tercers sense el seu consentiment. 7.5. FGC queda eximida de qualsevol responsabilitat en el cas d´existir algun error en les dades facilitades en el seu cas pel propi guanyador que impedeixi la seva identificació.
  CLÀUSULA 8.- EXONERACIÓ DE RESPONSABILITAT:
  8.1. FGC queda expressa i totalment exonerada de qualsevol responsabilitat, en relació al guanyador del concurs derivada de qualsevol accident, sinistre, succés o incidència que pugui produir-se una vegada s’efectuï l´entrega del premi.
  CLÀUSULA 9.- LLEI APLICABLE:
  9.1. Aquestes Bases estan subjectes a la legislació espanyola.
 • Us busquem #LaMolinaLovers

  Participar en el concurs és molt fàcil:

  Busqueu els bancs de Font Canaleta, d'Alabaus o de Comella a La Molina i feu-vos-hi fotos romàntiques amb les fantàstiques vistes! Per optar al premi heu de publicar-les a Facebook, Twiter o Instagram utilitzant les etiquetes de cada promoció: 

 • Guanya un cap de setmana romàntic a La Molina!

  Vols sorpendre a la teva parella?

  Participant al concurs de #LaMolinaLovers pots aconseguir un cap de setmana romàntic totalment gratuït i súper complet!

  El premi consisteix en una nit a l'Hotel Solineu amb esmorzar inclòs, detall cortesia de Caves Mestres, circuit spa i dos forfets de dia! A gaudir durant la temporada 17-18.

   

   

  La neu enamora! 

 • Sou #LaMolinaLovers?
  El premi pot ser vostre!
  Participar
Altres webs de FGC
Reservar a La Molina
Compra / recàrrega forfet
Top

INFORMACIÓ IMPORTANT SOBRE COOKIES. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, considerem que accepta la seva instal·lació i ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Més informació
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.