972 89 20 31
Informació: 972 89 20 31
Emergències: 972 145 087
Reserves: 932 041 041

ca

Actualitat 

Notícies

La Molina posa el nom de Johan Cruyff a la cinta de la pista Bosquet

Data de la notícia: 25-03-2016
Compartir aquest esdeveniments
Tags: la molina, el bosquet, johan cruyff, cea

L’estació de muntanya de La Molina, del Grup FGC, posarà el nom de Cinta Johan Cruyff a la cinta transportadora de la pista Bosquet. L’estació ret homenatge així a la figura de l’esportista holandès, que va morir ahir a la ciutat de Barcelona.


La pista Bosquet, inaugurada la temporada 2004/2005, és una pista totalment adaptada per a l’ús de persones amb mobilitat reduïda i el seu impuls va sorgir d’un conveni de col·laboració entre FGC i la Johan Cruyff Welfare Foundation signat el 2004.


La pista té totes les característiques específiques per facilitar la formació en la pràctica de l’esquí de qualsevol persona amb algun tipus de discapacitat. Disposa d’un remuntador especial (tipus cinta transportadora), d’una caseta d’atenció per als esquiadors i els seus acompanyants a peu de pista i de places d’aparcament reservades exclusivament per a PMR.


La Molina i FGC homenatgen d’aquesta manera Johan Cruyff, recordant la relació del tècnic holandès amb l’estació. A més de la creació de la pista Bosquet el 2004, la col·laboració entre FGC i la Fundació Cruyff ha impulsat durant aquests anys diferents accions per impulsar l’esport adaptat durant tot l’any a l’estació de La Molina, com són competicions i exhibicions amb la participació de persones amb alguna discapacitat, la formació específica de personal destinat a remuntadors, així com la creació d’un centre de formació de tècnics d’esports adaptats en el medi natural.

La Molina posa el nom de Johan Cruyff a la cinta de la pista Bosquet
Altres webs de FGC
Reservar a La Molina
Compra / recàrrega forfet
Top

INFORMACIÓ IMPORTANT SOBRE COOKIES. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, considerem que accepta la seva instal·lació i ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Més informació
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.