972 89 20 31
Informació: 972 89 20 31
Emergències: 972 145 087
Reserves: 932 041 041

ca

Actualitat 

Notícies

24h de rebaixes en el Forfet Recarregable de La Molina

El proper 30 de gener
Data de la noticia: 17-01-2017
Compartir aquest esdeveniments
Tags: REC, carnet, Forfet Recarregable 4 hores

Només durant el dia 30/01 recarrega el Forfet de 4 hores a un 2x1. Podran participar de la promoció únicament els posseïdors d'un suport físic RECARNET d'aquesta temporada. 

Coneixes el nou forfet recarregable de 4 hores de La Molina? És el nou producte de La Molina pensat per a molts de vosaltres! Si ets dels que no els agrada estirar els dies a pistes i gaudeix amb un matí d'esquí per fer gana per un bon dinar o bé se t'enganxen els llençols el cap de setmana; aquest és el teu forfet i a la Molina el tenim de rebaixes!

 

Durant el dia 30 de gener comercialitzarem un 2x1 en la recàrrega del teu Forfet 4 hores, sense restriccions i vàlid fins a finals de la temporada 16-17. La promoció només durarà 24 hores i només es podrà fer online a través de la botiga en línia de forfets - pàgina del Forfet Recarregable de La Molina. El bescanvi es farà directament als torns de remuntador de les estacions.

 

Se’n podran beneficiar tots els usuaris que tinguin un suport RECarnet - Forfet Recarregable d'aquesta temporada 16-17 sense saldo de dies d'esquí en el moment de la recàrrega.

 

Condicions de la promoció:

- La recàrrega de 2x1 en forfet de 4 hores es podrà fer servir única i exclusivament en dies diferents consecutius o de lliure elecció. En cap cas es podrà fer servir en un mateix dia.

- La recàrrega es realitzarà en un sol suport RECarnet i no es podrà dividir després ni traspassar saldo d’un suport a un altre.

- La promoció només es realitzarà online. El bescanvi es farà directament als torns de remuntador de les estacions

 

Encara queden més de 90 dies d'esquí aquest hivern i tot just tenim les millors condicions de la temporada. No deixis escapar aquesta promoció especial, recarrega el teu Forfet des de casa i esquía a La Molina al millor preu!

24h de rebaixes en el Forfet Recarregable de La Molina
Altres webs de FGC
Reservar a La Molina
Compra / recàrrega forfet
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.