972 89 20 31
Informació: 972 89 20 31
Emergències: 972 145 087
Reserves: 932 041 041

ca

Actualitat 

Notícies

Més d'una vintena de voluntaris participen a la jornada de neteja de La Molina

Data de la noticia: 30-08-2016
Compartir aquest esdeveniments

Des de La Molina volem agrair sincerament la seva tasca a totes les persones voluntàries que varen participar en la jornada de neteja del passat dissabte 27 d’agost.

El punt de trobada va ser a les 10 del matí junt al Telecabina de La Molina i es va gaudir d’un dia assolellat. Un cop finalitzada la recollida de brossa tots els participants es van reunir per fer una visita en Telecabina fins a l’estació superior, observar la taula d’orientació i tornar a baixar.

La Molina sempre ha tingut cura de mantenir i respectar l’entorn que l’envolta seguint una política ambiental. Per tal de poder anar més enllà en el seu compromís de respecte al medi ambient, La Molina ha implantat un sistema de gestió mediambiental basat en la norma ISO 14001 des de l’any 2003.

Per assolir aquest compromís és imprescindible tant la implicació de les persones que treballen a La Molina com la complicitat dels residents i visitants, com ha quedat pales en aquesta jornada que desitgem poder repetir en futures ocasions.

Més d'una vintena de voluntaris participen a la jornada de neteja de La Molina
Altres webs de FGC
Reservar a La Molina
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.