972 89 20 31
Informació: 972 89 20 31
Emergències: 972 145 087
Reserves: 932 041 041

ca

Actualitat 

Notícies

La Molina Bike Park celebra l'allargament de temporada amb un 2x1 com a comiat

Data de la noticia: 27-09-2016
Compartir aquest esdeveniments
Tags: La Molina Bike Park, 2x1 La Molina, Temporada La Molina Bike Park

Comença una tardor d'enduro i descens a La Molina Bike Park, que allarga la seva temporada fins al 16 d'octubre amb un 2x1 com a comiat!

Com ja és tradició, la temporada de bike park s'allarga més enllà dels mesos d'estiu... però aquest any, La Molina Bike Park destaca per davant dels altres Bike Parks peninsulars anunciant l'ampliació de la temporada fins diumenge que ve 16 d'octubre, sent aquesta la temporada de la història de la Molina Bike Park amb el tancament més tardà i quedant com l'últim Bike Park de descens obert aquest cap de setmana.

 

Amb aquest allargament de la temporada hauran estat gairebé 100 dies d'obertura en una temporada caracteritzada per la bona acollida dels bikers a l'ampliació de La Molina Bike Park amb els circuits d'iniciació de la zona de Trampolí així com a la remodelació i millora de els circuits ja existents.

 

Per celebrar-ho, el diumenge 16 amb motiu del final de temporada es premiarà a tots els assistents amb una promoció sobre la tarifa de forfet de Bike Park amb l'aplicació d'un 2x1 per a tots els assistents, el que ve representant un preu final de 11, de 50 € per forfet. L'objectiu: reunir el major nombre de bikers per acomiadar la temporada a l'únic bike park de descens obert aquest dia a la península!

 

Pots aprofitar aquests ultims descens per fer-te fotos i participar al concurs I tu? Com vius #LaMolinaBikepark?

Si guanyes et regalem la inscripció per a la III Chicken Run i un pack de 2 forfets de dia pel Bike Park 2017 i 1 forfet per esquiar a La Molina aquest hivern. Els que quedin en segon i tercer lloc guanyaràn 2 forfaits de dia per al Bike Park de La Molina (2 forfaits per premiat). +info

 

 

La Molina Bike Park celebra l'allargament de temporada amb un 2x1 com a comiat
Altres webs de FGC
Reservar a La Molina
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.